Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akár meddig gondolkodok,...

Akár meddig gondolkodok, mindig az a vége, hogy ha én 19 éves koromban önbizalomhiánnyal szenvedek akkor az egész életemen végig fog kísérni, miért van ez így?

Figyelt kérdés

miért kellett ennek velem megtörténni, régen azt sem tudtam mi az a depresszió most meg azt sem tudom milyen az mikor jó kedved van suliba,vagy mikor beülünk egy jó 5-6 fős társasággal dumálni és nem én vagyok az aki meg sem szólal, mert hogy én egy szót sem szoktam szólni társaságban

miért ilyen kegyetlenül nehéz megváltozni, miért kell nekem ennyire mindenbe belegondolni és mi a jó büdös életért ragaszkodom ehhez..

mindig is érzékenyebb voltam bármilyen társaságba menjek, nem tipikus blfsz típus hanem aki ha látja a másikon, hogy az leszarja akkor nem érti, hogy mit tett és egy napig ezen gondolkodik.

de leírom a tegnapi napom suliba. egy csaj sütit eszik kb 5 en vagyunk az osztályba megkínál belőle 2 csajt, meg egy srácot aki jó messze van a csajtól, én ott ültem mellette és meg sem kérdezte, pedig a sráccal sem szokott túl sokat beszélgetni(velem régen jóba volt a sütievő csaj, de tavaly óta ez megváltozott, lehet vmi rosszat tettem

;később megyünk be a terembe páran bent vannak, az egyik srác köszönti aki először bejön, kezet fognak, rám meg csak simán néz(pedig egész sokat dumálok vele suliba), jön a 3. srác azzal még le is pacsizik

ezek úgy bennem maradnak..biztos nem véletlen valamit én cseszek el:\

f

2012. szept. 13. 20:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

persze, hogy van hogy én kezdeményezek, de mikor látom rajta , hogy nem vevő rám akkor mit csináljak, máskor meg simán beszélgetek vele

próbálok nyitni, de úgyérzem, hogy legtöbbjüknek nem vagyok elég jó, másban vagyok jó, ők arra vágynak hogy jól poénkodjak én meg arra hogy értelmesen lehessen velük beszélgetni, meg hasonló érdeklődési kör...nekik nagyjából egyezik az érdeklődési körük, sok buli;ezáltalá sok közös ismerős, már is ott van a naphosszakat átívelő beszédtéma

hogy mér nem járok bulizni, mert úgyérzem hogy az ottani légkör, a legtöbb bulizós arc akivel ropom a táncot ,velük baromira nem férek össze, a poénkodásukkal meg a stílusukkal nem tudok mit kezdeni, nem birok ellazulni

2012. szept. 14. 15:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez esetben meg kell találnod azt a társaságot, ahol te otthonos vagy, ahol olyasmiről beszélnek, ami téged érdekel. Ehhez előbb tudnod kell, hogy mi érdekel téged. Miféle dolgokról tudnál beszélni, vagy esetleg csendben hallagatni, ahogy a fű nő, vagy netalán a komolyzene hallgatása lenne kedvedre. Ha ilyen helyekre mész, ott találkozhatsz hozzád hasonlókkal. Nem csak bulikból áll az élet!
2012. szept. 14. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!