Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen kicsike?...

Miért vagyok ilyen kicsike? Mitől nőhetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy 14 éves fiú vagyok és 162 cm.az osztálytársaim már mind minimum 170 cm-sek.

2012. szept. 13. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmitől, ez genetika.
2012. szept. 13. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak a genetikán múlik - igyekezz sok fehérjében gazdag táplálékot fogyasztani (hús, tej, túró, tojás) és mozogj, sportolj rendszeresen (de ne terheld túl magad!). Ezzel tehetsz azért, hogy jobban nőj. Persze a genetika azért korlátokat szab, szó se róla.
2012. szept. 13. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még most jön a serdülőkori növekedés nálad. Az a kérdés, szüleid mekkorák. Azért az meghatározó. Növekvőben levő állatok húsa sok növesztő hormont tartalmaz. Egyél csibicombikát naponta, esetleg borjút.. ( ha telik rá)
2012. szept. 13. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyik osztálytársam most 16 éves, és csak ezen a nyáron nőtt meg.(Most is csak 170 cm sajnos, de ezzel már legalább a legtöbb lánynál magasabb)
2012. szept. 13. 18:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a szüleim 170 és 160 cm-sek de dédnagypapám 190 volt
2012. szept. 14. 08:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Van esélyed ezek szerint! És oskat legyél napfényen. A pincelakásokban aprók maradtak az emberek... Most meg van aki elbújik a napfény elől, lehúzza a rolettát, mert ah, besüt a nap, nem látja a képernyőt! PhF! Ez itt a gond!
2012. szept. 14. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!