Pár éve ismerjük egymást egy lánnyal (én is lány vagyok), valamilyen szinten barátnők vagyunk; az utóbbi egy évben viszont kezdett megkomolyodni a barátságunk. Sokat nevetünk együtt, tisztában vagyunk azzal, hogy mindketten kilógunk a sorból. Sajnos neki nem volt sok haverja eddig, így olykor elég tapintatlan. Néha szándékosan megaláz a többiek előtt, azok meg birkák, bégetve hisznek neki, én pedig hiába magyarázkodok... Máskor meg leszól és sérteget, hogy csúnya vagyok, és mikor egy párkapcsolatokkal kapcsolatos kérdést megválaszolok itt GyK -n, kigúnyol, hogy mit akarok, úgyis tök béna vagyok ilyen téren. Mikor szóváteszem, megint csak beszól, hogy ne legyek már ilyen sértődékeny. És mikor elhatározom, hogy végleg megszakítom vele a kapcsolatot, mindig egy "boldog" időszak következik, és magamban az összes bűnét megbocsájtom... újra meg újra. Ti mit gondoltok? Barát az ilyen?
Furcsa, de szerintem csak szeretethiánya van, vagy lehet más...
Mi az, hogy "mindketten kilógunk a sorból"?
Amúgy meg szerintem szeret téged, máskülönben nem piszkálna ennyire. Jól érzi veled magát, csak kicsit több figyelemre vágyna tőled gondolom. Hogy gúnyolhatna ki? Nem is tudja a neved állítólag... xd
Amúgy szerintem csak látja rajtad, hogy érzékenyebb vagy/a problémáidat, és csak segíteni szeretne. Néha keménynek kell lenni, hogy megedződjön a másik. "Ami nem öl meg, csak erősebbé tesz."
2012. szept. 12. 23:00
2/4 anonim válasza:
Valóban elég fura dolgok, amiket írtál. De próbálj együttérző lenni vele, egyikünk sem tökéletes. Igen, barát, és legyél te is az. Nem attól szereti az ember a barátokat, mert azok jók, hanem az ember olyan, hogy szeret, és kész.
2012. szept. 12. 23:05
3/4 anonim válasza:
nekem is van egy ilyen barátom aki azt mondja h jaj de csunya vagy pl xd de sose sértődök meg mert tudom h nem komolyan mondja v visszapofázok neki és röhögünk egy jót
2012. szept. 13. 13:31
4/4 anonim válasza:
Jaj de naiv vagy utolsó. :D
NEM KOMOLYAN MONDJA ASD:D:AS:D?ASD.
Szóval viccel. Mi mondatja azt veled, h viccel? :D És ha tényleg csúnya vagy? Rám is mondta haverom, röhögtünk, belül mégis tudtam, h igaza van... fordítva ugyanez bár őt kétlem, hogy lenne önképe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!