Hogy űzzem el a féltékenységem?
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Van egy lány az iskolában, akivel nagyon jól kijövünk. És ami azt illeti, titokban már lassan 1éve szeretem. És sokszor van olyan helyzet, mikor a többi sráccal sokkal közvetlenebb, mint velem, és sok hasonló. És sajnos eléggé ronda dolog, de ilyenkor szinte összetörök, mint egy üveglap amire ráütnek, és féltékeny is leszek. Ezt nem mutatom ki, és semmit nem tennék azért, hogy ne legyen ilyen velük, de magamban szeretném legalább enyhíteni ezeket az érzéseket. Talán fontos megjegyeznem, mióta szeretem, nagyon törékeny lelkű lettem. Ti mit tennétek a helyemben, hogy ne érződjön ennyire a féltékenység? Sajnos el nem mondhatom neki mit érzek, mert abból most még nagy baj lenne. Köszönöm előre is a segítséget.
17/f

Valójában még fiatal vagy, és gondolom alány is, és még lesz sok másik lány és neki más fiúk, ezt fogad del.
Másrészt a féltékeynséged attól van, hogy nem bízol magadban eléggé, azt hiszed, nem vagy olyan jó, mint valaki más, így elhappolhatjáj a lányt mások. Tehát: legyél jó a magad mércéje szerint, és ha így elfogad, akkor OK, ha nem akkor te is találhatsz mást.
És még a harmadik: Mondj le arról, hogy bárkit is tulajdonolhatsz, kisajátíthatsz. Nem a tulajdonod az a lány, ezt írd be az agyadba, és vigyázz, nehogy elfelejtsd. Minél jobban elengedeed, annál jobban megmarad melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!