Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valami jó kifogás kéne,...

Valami jó kifogás kéne, segitenétek?

Figyelt kérdés

Az osztályjal megyünk biciklitúrára, de mondtam hogy nincs biciklim. igazából azért nem is akarok menni, mert mióta 5-6 évesen megtanultam biciklizni, azóta nem is bicikliztem csak egyszer, akkor is minden kanyarnál elestem. és nem akarom hogy kiröhögjenek, de már az osztályfőnök is tud nekem szerezni bicajt, szóval ez már nem lehet kifogás. De én nem akarok menni :S gondolkodtam már hogy suliba sem megyek azon a napon, de nem akarok erre pazarolni egy szülői igazolást. Mit mondjak? Főleg a barátaimnak, mert ők meg eléggé lenézőek és ha elmondanám nekik hogy nem nagyon tudok biciklizni tuti hogy kiröhögnének meg elmondanák mindenkinek.. sőt velük voltam amikor egyfolytában elestem, de akkor legalább tudtam arra fogni, hogy nagyon szédültem :S légyszi, segítsetek kitalálni valamit!

14/L

2012. szept. 10. 16:01
 1/4 aspikami ***** válasza:
Beszélj az o. főddel! Biztosan megérti.
2012. szept. 10. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy meghúztad a bokád, vagy épp dokihoz mész aznap. (fogorvos, szemészet..stb.)
2012. szept. 10. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Tipikus szöveg, elmész az orvoshoz, megmondod hogy hánysz, meg hasmenésed van, tegnap is az volt, vártál máig, hátha jobb lesz és betudsz menni, de sajnos nem lett jobb,és nem tudsz bemenni, tegnap óta van ez, lehet valami rosszat ettél nem tudod... Kérsz arra a napra igazolást, és van egy szabad napod. Ja és vágjál kicsit olyan meggyötört fejet hozzá.
2012. szept. 10. 21:46
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. szept. 11. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!