Ki irányítja életed?
Figyelt kérdés
Te, vagy vlmi felsőbb erő, vagy vlmi/vlki más?2009. júl. 29. 21:18
1/8 anonim válasza:
Természetesen én, és aki mást mondd, az hulyeséget beszél.
Mindenki saját maga életének az irányítója, aztán létezik Isten, vagy akárhogy is hívjuk (pl. én Buddhának hívom), itt van velunk és segít nekunk, de(!!!) az életunket akkor is mi irányítjuk, a felsobb ero csak hozzásegít ahhoz, amit akarunk a cselekedeteink által.
3/8 anonim válasza:
Kicsit földhözragadt leszek: az enyémet momentán a tíz hónapos gyerekem. Épp az előbb is, felállt álmában a kiságyban és rázendített, mert állva ugye nem lehet aludni, meg visszafeküdni sem, sírni viszont simán lehet. Úgyhogy pattogok mint a nikkelbolha egész nap. Azelőtt nem hittem volna, hogy valaha valaki irányítani fogja az életemet! De hát ember tervez ugye :)))
5/8 anonim válasza:
nos, mivel én egyelőre csakúgy sodródom, csinálom ami jön, meg amit "kell" ígyhát igazából nemtom a kérdésre a választ :D
talán az élet.
7/8 anonim válasza:
A sorsomat nálamnál nagyobb erők irányítják de a döntéseimet én hozom meg.
8/8 anonim válasza:
En valahogy ugy fogom fel, hogy egy csordat iranyitanak a torvenyek / szabalyok / osztonok. Es az, hogy a csordaban belul az adot egyen hol helyezkedik el, az erosen 70-80%ban az egyen AKARAT-an mulik es maximum 20-30%ban a szerencsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!