Most tényleg rossz ember lennék, mert nem szeretnék gyereket vállalni nő létemre?
Sosem foglalkoztatott a gyerek téma,még kiskoromban sem gondoltam azt,hogy egyszer szeretnék gyereket,se tiniként,most sem.Inkább a hobbimnak és a munkámnak szeretnék élni,,később állatmenhelyet szeretnék nyitni-ezért sokan leszólnak,mert nem akarok gyereket,itt ha leírom ezt a véleményemet,akkor tuti megy érte a lepontozás.
Most tényleg rossz ember lennék,mert nem akarok gyereket,hanem a saját életemet szeretném élni.
Az Életed CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a saját érzéseid szerint éld, ne más véleménye szerint. Annyi a fontos még, hogy maradj nyitott más emberekkel és ne ítéld el, ha más a véleményük.
24N
20/N-NEK::én is így vélekedek,a szakmámnak,hobbimnak szeretnék élni,amivel a gyerek összeegyeztethetetlen,nem szeretnék azért szülni,hogy aztán a bölcsőde,óvoda,bébiszitter nevelje fel,mint ezt sokan teszik
én utazni szeretnék,dolgozni,új dolgokba belekóstolni minden évben,színházba járni,állatok közt lenni,majd menhelyet létrehozni
Egyáltalán nem vagy rossz ember :)
Én sem szeretnék gyerekeket és nem is szeretem őket :)
Énis gondolkozok egy ilyen menhelyes dolgon :)
Sokkal jobban szeretem az állatokat mint a gyerekeket sőőt .. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!