Semmi értelme az életemnek, unalmas ez normális mit tehetek ellene? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
17 leszek novemberbe lány vagyok és unalmas az életem ... pedig sok barátom ismerősöm van tényleg nem nagyon mondják rám , hogy csúnya vagyok.. sőt elég sok mindent kipróbáltam már minden hülyeségbe benne vagyok 2-3 éve dohányzok (tudom káros) a tüdőm már nembírja.. folyamatosan változtatom a zenei stílusom folyton megváltoztatom a külsőm is ruhákba is hajba is de már a nevem is unom pedig 2 nevem van mind2 használom és nagyon sokféle képen hívnak folyamatosan változik minden körülöttem új tanárok barátok ismerősök de még így is unom. mit tegyek?2012. szept. 7. 23:40
12/16 anonim válasza:
Neked egy jól megszervezett szexorgia kell
13/16 anonim válasza:
VÁLTS TÁRSASÁGOT. de azonnal.
15/16 A kérdező kommentje:
legyek stréber és vagdossam magam ?
mert így is nagyon csajos vagyok imádok dugni és house-metalig mindent hallgatok am van kutyám is
2012. szept. 9. 20:09
16/16 Dr.Martin válasza:
Kedves kérdező! Valószínűleg soha nem kaptad még meg senkitől azt a figyelmet és törődést, amire minden embernek szüksége van. A folyamatos változások is ezt jelzik, fel akarod hívni magadra a figyelmet, valaki törődjön veled. Pont abban a korban vagy, amikor ilyesmire a legérzékenyebb az ember. Amit érzel nem unalom, sokkal inkább hiány. Sok ember vesz körül, de egyik sem köt le annyira, hogy önmagad légy az igazi, vagy a másik neveddel, nem kapod meg tőlük, amire vágysz. Szerintem legyél zárkózottabb (ne add ki magad olyan könnyen) és fordíts több időt a legközelebbi barátaidra és próbálj minél őszintébb lenni velük, így talán kihozod belőlük, amire szükséged van. Mindenesetre a törődés önzetlenség és ezt önzetlenséggel a legkönnyebb kiváltani, tehát törődj velük. Ha bizalmasabb lesz a viszonyotok, már boldogabb leszel és lehetőséged lesz jobban megismerni önmagad. Amíg nem találod meg a saját arcodat a feléd fordított tükörben (igaz barátok), minden "unalmas" lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!