Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miröl ismerni fel az igaz...

Miröl ismerni fel az igaz barátot?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 09:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ha baj van, melletted áll. Ha hülyeséget csináltál, nem csak leordítja a fejed, hanem segít megoldást találni. Mindig megmondja az őszintét. Nem haragszik meg rád, ha bunkó megbántottad.

Hirtelen ennyi jut eszembe.

2009. júl. 29. 09:59
 2/16 anonim ***** válasza:
Csukját hord, és kereszt lóg a nyakában :D :D Komolyra fordítva.. csak a bajban tudod meg hogy ki az igazi barát.
2009. júl. 29. 10:18
 3/16 A kérdező kommentje:
ahogy ezt a jó öreg sub bus is mondja..:)
2009. júl. 29. 10:26
 4/16 anonim ***** válasza:

és még mindig nem tudják egyesek leírni a nevét, pedig még külön számot is írt róla...

"S-U-B B-A-S-S

Amitől a szíved a gyomrodban verdes

M-O-N-S-T-E-R

Aki a szürke hétköznapokból ragad el

(S-U-B B-A-S-S)

Na erről van szó, gyerünk látom megy ez

(M-O-N-S-T-E-R)

Ja a lábakat lefele a kezeket fel"

az igaz bár mindit fogalom szerintem csaknem kihalt..vedd észre, nem tartanak össze az emberek. de jókat írtak az előttem szólók. ha találsz még ilyet, az lesz a barátod.

2009. júl. 29. 11:22
 5/16 anonim ***** válasza:

Az eddigi tapasztalataim alapján igaz barát nem létezik.

:-(

23/l

2009. júl. 29. 11:45
 6/16 A kérdező kommentje:

irok egy pár sort magamról:

Én nagyon szeretek másoknak öromet okozni,ahol tudok segitek,nekem ez jó érzés,és boldoggá tessz..Én nem kérek,csak adni szeretnék tiszta szivböl mindent,

ami csak töllem telik.Tudom,h manapság az emberek zömét az

érdekek vezerlik,és kegyetlenul átgázolnak másokon,de én

mindig szeretettel válaszolok.Mert szerintem harag nem old

fel haragot,viszont a szeretet mindent felold.A rosszat is

jóval viszonzom.Aki igazán tudd szeretni az nem ússza meg

sebek nélkül,és akit már megsebeztek az óvatos...Az ember

mindig tanul a hibáiból,és csiszolódik,ez mind része a

szemelyiségfejlödésnek.Át kell jutnunk bizonyos helyzeteken,meg kell tapasztalnunk dolgokat ahhoz,h olyanok legyünk,amilyenek most vagyunk.Az tény,hogy manapság iszonyatosan nagy nyomás nehezedik az emberekre:teljesitménykényszer,megfelelni akarás,konvenciók,ami (amennyiben az ember

enged ezen nyomásnak)zavart szül az emberek fejében,

és szivében.Kérdes az,h az ember harcol,vagy menekül.?

Már nagyon régen fogadtam meg,hogy mindig mindenben és

mindenkiben csak a jót fogom keresni,igy kialakitottam

egy "kis világot" magamban - ezt most úgy képzeld el

mint valamiféle saját utópiát,ahol nem létezik rosszindulat,ezt a "kivülállók" azt hiszem naivságnak nevezik,pedig ezcsak természetes védekezés - imunnitás a rossz ellen.Nem értem,miért van ennyi árny a világban???Erőszak,és gyilkosság,terrorizmus a világban??? Mire jó mindez???

2009. júl. 29. 12:34
 7/16 anonim ***** válasza:
én is így vélekedem és te egy jószívű ember vagy!
2009. júl. 29. 12:53
 8/16 A kérdező kommentje:
yay naon köcce :)
2009. júl. 29. 13:08
 9/16 anonim ***** válasza:

az igazi barát az akinek nem tudsz hazudni!

magadat be tudod csapni de őt nem!

bármi baj van elmondja amit gondol és fogja a kezed de ha bajba kerülsz akkor nem pátyolgat hogy semmi baj hanem rávezet a megoldásra és segít kilábalni belőle .

az igaz barát akár hajnali 3kor is felveszi a telefont ha a barátjának szüksége van rá.

az igaz barátod akkor is tudja mire gondolsz amikor te nem!

és az igaz barát látja azt ha szenvedsz még akkor is ha ezt senki más nem veszi észre mert jól titkolod!

az igazi barátot nem tudod átverni!

nem tudod megbántani mert tudja hogy mit gondolsz komolyan és mit nem!

az igaz barát a lelked egy darabja!

jóban rosszban melletted áll és segít megoldani minden bajt!

legalább is én ilyen vagyok!

ezeket teszem meg a barátaimért:)

nem csak akkor vagyok mellettük ha épp Happy hanem akkor is amikor mindenki más elfordul tőle

2009. júl. 29. 17:31
 10/16 anonim ***** válasza:

előző vagyok most a kommentedre válaszolnék

Nem a cél a fontos hanem az út!

ezen gondolkozz el!

énis nagyon sokáig egy saját kis világba éltem ahonnan kizártam a rosszat de rájöttem hogy ezzel semmire se megyek!

gondolj bele változtatni akarsz de mégis csak menekülsz!

ahelyett h szenbenéznénk azzal hogy mivé lettünk csak menekülünk a saját békés kis világunkba!

ez nem a leghelyesebb!!

félünk szenbenézni azzal hogy a saját kis világunk nem a valóság és ez a legnagyobb hiba!

én rájöttem hogy ebbe a világba kell élnem tehát ha megváltoztatni nem is tudom de megpróbálom és semmiképp se menekülök!!

mivel próbálok harcolni? azzal hogy a barátaimon segítek!!

mi köze van a 2 dolognak egymáshoz?

csak annyi hogy a gyilkosokkal nem tudok beszélni ez tény és őket nem tudom megváltoztatni de megteszem azt amit meg tudok tenni segítek a barátaimnak abba hogy boldogak legyenek! és a világ nem 1 emberből áll de minden ember része a világnak !

ha azt el tudom érni hogy azt a pár embert boldoggá teszem pusztán azzal hogy a barátjuk vagyok és segítek nekik akkor már jobbá tettem a világot!!

remélem értitek mire célzok!

a világot nem tudom se én se te megváltani ehez egy ember kevés de a környezetembe meg tudom teremteni a boldogságot és ezért megteszek mindent!!

bármilyen furcsa: 15 /L

ilyen a világ sajnos hamar fel kell nőni!!

2009. júl. 29. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!