Feltehetek neked pár kérdést?
1.Hány éves vagy? Fiú vagy lány?
2.Hány barátod/barátnőd volt eddig.(nem barátilag, hanem párkapcsolatilag:D)
3.Hány évesen volt az első csókod? És nálad idősebbel volt-e vagy fiatalabbal? :) És milyen volt? :D
4.Általában te szoktál szakítani, vagy a párod?
5. Mi volt eddig a legbénább szakítós, lerázos szöveg amit kaptál? :D
1. 27/F
2. Azt hiszem 7.(ebből első fiatalabb a többi idősebb). Ja és alakulóban van a 8as.
3. 18 évesen. Fura volt de aztán belejöttem.
4. Én szakítottam eddig mindig.
5. Nem kaptam szakítós szöveget.
14 éves lány vagyok
Még nem volt párkapcsolatom, nem is tervezem, valahogy nem vonz, pedig minden lány errol álmodik...
12 évesen volt az elso csókom egy nálam jóval idosebb pasival, de már ismertem 1 éve.
Nem szoktam szakítani, mert még nem volt párom :D
Nem kaptam még szakítós szoveget :D
És arra is kíváncsi lennék, hogy van-e még ilyen "jókislány" mint én? :DD
1. 22/L.
2. 1.
3. 12. idősebb
4. még nem szakítottunk
5. nem volt.
8 éve vagyunk együtt, és azért írtam, hogy ő volt az első barátom, mert az egy hetes "barátaimat(2) nem számolom. Ők csak amolyan első próbálkozások voltak. Szakítás sem volt, csak egyik napról a másikra elmentünk egymás mellett. De ez már történelem =)
1. 19/L
2. 3
3. 16. Idősebb volt nálam, és nagyon jó volt, csak a srác átvert, mert azt mondta, hogy csak szájrapuszi lesz.
4. eddig 1x kidobtak, 1x meg én szakítottam
5. béna nem volt, de durva volt. Az első pasim, aki a nagy szerelmem volt, nem hívott hetekig és nem vette fel a telefont, hívtaqm otthoni számán, nagyanyja vette fel, erre hallottam, ahogy a háttérben mondja a srác, h nem akar velem beszélni, szar kedve van, aztán amikor végre elértem telefonon, azt mondta, hogy ha nem akarom, hogy nagyon leordítson, akkor hagyjam békén. :S
Köszi a kommenteket. :) Jöhetnek még. :D
Am lenne egy kérdésem. Szerintetek gáz ha egy 12 éves lánynak CSUPÁN fél év alatt 4 pasija volt? :S Nem magamról beszélek, hanem az eggyik osztálytársamról... Mert szerintem elég gáz, de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
22 làny
sok baaràtom volt
14 évesen elsö csok,idösebb pasival,nyàlas volt
Velem szakitanak àltalàban:(
a legbénàbb szakitàs?A sràccal megbezéltük,ha szakitani fog,legalàbb egy sms-t irjon.
Irt egy szerelmes verset.Majd elolvadtam,aztàn kiderült hogy ö ezt szakitàsnak szànta,mert végül is sms.
Hàt ilyen taplot nem làttam
1 . 20 vagyok
2. komolyabb csak 2
3. 17
4. fele-fele:D
5. "bocsi, de most, hogy egyetemre fogok menni nem hiszem, hogy lesz rád időm, vigyázz magadra" na ennél padlót fogtam:D
1. 16/L
2. Három
3. 14, egykorúak voltunk, a furcsa és a jo közt :)
4. Eddig mindig én szakítottam...
5. Ilyen nem volt.. Megfontolt vagyok pasi téren.. :D
1.17 éves fiú
2.6
3.úgyemlékszem 14évesen, nálam egy évvel fiatalabb csajjal, és nagyon jó volt :P
4.hát, ez változó, volt akivel én, volt aki velem
5.eddig, az összes csaj normálisan közölte, hogy nem akarja folytatni
ez vmi személyes közvéleménykutatás? :D
1.20/L
2.2
3.14 egy idősek voltunk,jó volt:)
4.Az elsővel 3 hónapig voltunk,közösen szakítottunk,a mostanival 4 éve együtt vagyok..de én úgy érzem kezdeményezőbb lennék.
5.Nem volt ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!