Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van olyan koztetek, akinek...

Wwwvvv kérdése:

Van olyan koztetek, akinek sikerult mevaltoznia?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt ertem, hogy sokkal nyitotabb, felszabadultabb lett, baratokra tett szert, bekerult 1 galerybe, megnott az onbizalma, ilyesmi...

2012. szept. 5. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:

fogjuk rá én változtam... de nem ilyen szinten...

hanem mindig boldogtalan voltam több évig .. és most boldog vagyok.. ilyen nem nagyon volt kb csak 10 éve..

2012. szept. 5. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Valamennyit nekem is sikerült előrébb jutnom sőt ahhoz képest amilyen megtört voltam és legszívesebben meghaltam volna elég sokat lett pár haverom nyitottabb lettem és az önbizalmam is nőtt és már képes vagyok kezdeményezni is úgyhogy nem olyan rossz amit sikerült elérnem 4 év alatt boldog nem vagyok pedig már nagyon szeretnék az lenni ma volt egy kisebb lejtőm ugyan de már elmúlt úgy hogy egészen sikerült összekapnom magam a hoz képest hogy több mint 9-évig pokol volt az életem

Remélem neked is sikerül

2012. szept. 5. 21:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. En szinte 1 eve, hogy eldontottem, hogy szembenezek a felelmeimmel, problemaimmal, feluton jarok, az egyetemen elvalik, mire jutottam:))
2012. szept. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!