Mit csináljak ebben a helyzetben? (bővebben lent)
Tavaly nyolcadikos voltam. Volt egy fiú a gimiben, (kilencedikes) akit már picit ismertem régebbről, és teccett nekem. És olyan volt, mintha viszonyozná, szóval mindig köszönt előre, meg engem nézett, amikor átmentünk a gimibe, meg tök kedves volt. Most abba a gimibe járok, amibe ő. Van egy osztálztársam, akivel bnők lettünk. Na már most az van, h ő már nagyon régóta ismeri azt a fiút. És mostanában megyek a folyosón ezzel a lánnyal, és jön velünk szembe a fiú, aki csak a lánynak köszön, aztán felettem meg elnéz, de amikor meg egyedül találkozok vele, megint mosolyog, meg leáll velem dumálni.
Az a baj, h féltékeny lettem a bnőmre, és amikor ránézek, gyűlölet fog el, de viszont ő meg olyan aranyos velem!!!! Segítsetek! Mit csináljak? Beszéljek a fiúval, h mi ez az egész?
Köszi a válaszokat! :)
Ígérem megtanulok helyesen írni XD
:D
Á!! Nagyon jófej! Én nem tudom, hogy miért, de megváltozott. Mostmár mindig odajön, ha a barátaival van, akkor se néz le :)
Nagyon aranyos lett :D pedig nem is beszéltünk a dologról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!