Biztos, hogy jó helyen vagy? Oda tartozol?

en tobbezer kilometert utaztam oda ahol ugy erzem jol vagyok.
masok azt mondjak hogy ennyit utaztak hogy "elmenekuljek a problemaim elol"
haha
ott is ugyanugy dolgoznom kell azert hogy elerjem a celjaimat
az a mas
hogy ott jobban otthon erzem magam hiaba hogy eletemben elotte nem jartam kint
megis csak akkor

kiesett a telefon a kezembol :)
szoval akkor jovok ra hogy megis mekkora lepes volt ez amikor idegenekkel beszelgetek legyen az kulfoldi vagy magyar es megkerdeznek hogy es itt lakik a csaladod is? -nem. (ezt altalaban kulfoldiek kerdezik a nyelvtudasok miatt csalfa) -akkor van itt ismerosod akihez kijottel? -nem. -de jartal mar itt korabban is? -nem. csak a kepzesen 1 hetet
es akkor kiul a dobbenet az arcukra.
es olyankor en is elgondolkodom.
Jezusom. Kiutaztam egy orszagba ahol eletemben nem jartam meg, nincs senkim, es penzem se sok volt.
De nem feltem lepni.
Igazandibol hagytam hagy sodorjanak a vagyaim es csak a repuloj eszmelek ra neha hogy milyen messzire vittek es milyen kozel az almaimhoz :)
neha hagyni kell hogy sodorjon az ar - de ne masoke- hanem a sajat almaid folyoja vigyen.
ne gondolkodj annyit rajta hogy mi lesz, en mindig tulterveztem mindent, ehhez kepest ez annyival konnyedebben jott...
ok annyit hozzateszek hogy nagyon jol beszelem a nyelvet es ez eleg magabiztossa tesz, hiszen akarhol vagyok barkitol kerhetek utbaigazitast es kerek is :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!