Önbizalom szerzése?
SZEX ÉS SZEX
Ezek után lesz hidd el.
Szerelmeskedhetsz meg puszilgathatsz egy kedves lányt,de úgysem tart sokáig és még te fogod magad rossznak érezni..
Az emberek adottságai különbözőek, biztos észrevetted már azt is, hogy valakinek sokkal-sokkal több pénze van, mint neked, pedig alkalmasint hülyébb és sokkal lustább is nálad, de egyszerűen csak ilyen helyre született, te meg bármit csinálsz, fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fogsz a nyomába sem érni.
Ugyanígy nőknél is, valaki vért izzad egy punciért, valakinek meg olyanok az adottságai, hogy le se tudja vakarni magáról a csajokat.
Remélem, nem fogod az egész életed azzal tölteni, hogy emiatt háborogsz.
3/3 egy bukó
szerintem ez az élet egyik igazságtalansága, de (állítólag) minden embernek meg van a megfelelő párja az életben. A haverokkal menj sűrűbben szórakozni tudom h nehéz önbizalom nélkül szórakozó helyekre járni, de valahogy le kell küzdeni ha máshogy nem akk piával(nekem így mindig sikerül a gátlások feloldása) és talán valamelyik partin összejön valami. Amúgy én is elég rossz körülmények között nőttem fel és nekem mondhatni alig van önbizalmam és ez minden napos küzdelmekhez vezet nálam magamba, de a siker élmények mindig adnak egy kis önbizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!