Sokan flegmának tartanak, pedig nem tudják hogy az, hogy sose mosolygok az önbizalomhiányomból fakad. Hogyan változtassak?
Figyelt kérdés
Egyrészt szeretek emberek közt lenni, másrészt feszélyezve érzem magam köztük. A külsöm miatt. Általánosban az orrom miatt is csúfoltak, pattanásos voltam, arrs is megjegyzéseket kaptam már, hogy alacsony vagyok. Volt, aki egy az egyben lecsúnyázott. Most valamennyire kikupálódtam, bizonyos szinten odafigyelek a megjelenésemre. Viszont az arckifejzésem maradt a régi citromba harapott. Nem tudtam szocializálódni sem, hisz rettegek az emberektöl, mindig az jára fejemben, hogy aki most velem beszél közben biztos a hegeket számolja az arcomon,mosolyogni nem merek mert a fogaim se szabályosak. Ja a kapafogú kimaradt, ezt is mondták akkoriban. Egyszerüen nem tudok szabadulni ettöl a kisebbégi érzéstöl.2012. szept. 4. 10:24
1/2 anonim válasza:
Hogyan változtass? Hát erőltesd meg magad és mosolyogj! Mindenkinek vannak gondjai, erről nem a többi ember tehet, tehát ha rámosolyogsz valakire, az nem feltétlen a te hangulatod tükrözi, hanem neki szól!
Nem értem ebbe mi okoz ekkora gondot! Hány éves vagy?
Valószínűleg ha nem agyalnál ennyit "jelentéktelen" dolgokon, akkor sokkal gördülékenyebben menne ez az egyszerű képlet!
2/2 anonim válasza:
Ha akarsz tegyél ki egy képet, és megmondjuk, vagy küldj egyet privátban, annyira nem lehet vészes a helyzet, esetleg segíthetek min változtass. De egyébként ha csunya is vagy, szard le, nem ér annyit, hogy elrontsa a jókedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!