Hogyan szerezzek barátokat?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs egy barátom sem, egyedül vagyok, és sokszor magányosnak érzem magam. Középiskolába járok most leszek 13.-os és 4 év alatt 1 barátot sem tudtam szerezni.Az osztályomban vannak emberek akikkle jóban vagyok, beszélgetünk de nekik már megvan a kialakult bandájuk úgyh nem akarok rájuk akaszkodni...Az első 2 év nem volt valami fényes sokat sírtam, mert nem nagyon tudtam beilleszkedni, ide-oda sodródta egyik bandától a másikig de végül egyikbe sem vettek be szóval maradtam egyedül...de mostmárérettebb fejjel nem is bánom!Elég határozott egyéniség vagyok bár az önbizalmam egyenlő a nullával.... most már jól érzem magyam az osztályban bár barátaim még mindig nincsenek..van egy , egy "barátnő"""""", de csak a suliban találkozunk sosem megyünk el együtt sehova úgyh ez nem barátság, de legalább nem vagyok egyedül..!! Szeretnék éni egy barátnőt akivel megbeszélhetm a dolgaimat, aki meghallgat, akivel eljárhatok ide oda, vagy legalább egy jót beszélgethetek vele...Az osztálytársaimat csak a bulik, a pia, a cigi érdekli én viszont nem vagyok ez a tipus és senki kedvéért nem leszek az...Kérlek Segítsetek!!!!2009. júl. 28. 00:00
1/5 anonim válasza:
mert te különb vagy náluk, ne erőltesd!
2/5 anonim válasza:
Hát ez nem lehet valami jó érzés. Nyár van hívd el valahova azt a lányt aki veled szokott lenni suliban. Aztán elmehettek moziba, vagy akárhova.
Aztán ha sikerül mondjuk beilleszkedni az egyik bandába akkor máris könnyebb lesz. Ha pl. cigivel kínálnak és (ahogy írtad) nem vagy ez a típus mondd azt hogy nem bírod a füstöt... Nem kell velük együtt beb___ni minden hétvégén, nem kell olyannak lenned mint ők, nem kell velük lenni mindig de hidd el jobb ha rájuk számíthatsz.
Vagy esetleg vedd fel a legnormálisabb és szimpatikusabb csajt msn-re és legyen ő a legjobb barátnőd akivel mindig együtt tudsz lenni.
Remélem segítettem:)
3/5 anonim válasza:
Járj el sportolni vagy táncolni vagy bármi ami érdekel, ott jól lehet barátkozni szerintem. De bárhol máshol is lehet, parkban, a könyvtárban, stb.
4/5 A kérdező kommentje:
hát éppen ezaz h rájuk nem számíthatok....
2009. júl. 28. 00:42
5/5 anonim válasza:
én 14 vagyok, se nem határozott se nem egyéniség, önbizalmam a béka feneke alatt bámulja, hogy milyen szép kék az ég, osztályomban antiszociális, próbálok beilleszkedni de (bár ők azért nem "buli, pia, cigi, beszótá" típusú emberek) nem sikerül, ők nem az én világom szülöttei, meg már kialakultak a "bandák". Van pár lény, akivel beszélgethetek, de nem akarok én se rájuk akaszkodni, és igazi barátot szeretnék, akivel bármiről beszélhetek, akivel szavak nélkül is megértjük egymást, és aki minden baromságban benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!