Baj az, ha valaki nem tud teljesen felnőni?
Nagyon jól éled az életedet pajti!
Ha ezt a kérdést majd ötven évesen felteszed, (én annyi vagyok) akkor esetleg el lehet gondolkodni.
Addig élj boldog életet, amíg tudsz.
ha ez zavar téged, az azt jelenti, h nem érzed most így jól magad a bőrödben, nem vagy magaddal megelégedve
de hogy 22 évesen még nem nőttél fel teljesen, az nem akkor baj, kb. ez a felnőtt kor határa, 22-24 év
azt, h mihez ragaszkodsz, azt nem tudom megítélni, ha nem árulod el, h mi is az
de hogy ehhez hogy jön a két én, azt nem tudom
(de ha a szerhez kötöd, akkor értem mire gondolsz)
értelek, a pánikodat tartod egyensúlyban a szerekkel
hát van pánikos közeli ismerősöm, de egyébként is, tudom milyen az
de a szer, bármi is az, nem ellenszere a pániknak
ezek szerint nem szedsz rá semmi? mert gyógyszerrel kordában tartható, bár meg nem szünteti
Tudom hogy fura, de nem szeretnék elmenni orvoshoz mert nem akarom tudni hogy pontosan mi a bajom, sem azt hogy "megcimkézzenek". Annak idején xanaxot írtak fel szinte minden bajomra és személyiségzavart állapítottak meg, és amióta tudta hogy mi a bajom a pánikbetegségem csak nőtt.
Ennek ellenére tényleg viszonylag kordában tudok mindent tartani, de azt a sok elnyomotz dolgot muszáj feloldanom valamivel.
Törékeny az az egyensúly amiben élsz.
A legtöbb 22 éves lány még messze van az érettségtől, akkor is, ha nincsenek ilyen extra körülményei, szóval ezért ne aggódj.
Ha változtatni akarsz a világodon próbálj valami kihívást keresni, ami leköti a fölös energiáidat, esetleg egy olyan környezetet, ahonnan másféle impulzusok érnek.
Egy igen jó pali kellene neked.
Valami olyasmi, mint én. Élnénk, mint Bonnie és Clyde.
"Ha el tudod látni azokat a mindennapi feladatokat amiket kell (tanulás, később munka, nem halsz éhen, befizeted a számláid, stb) akkor teljesen mindegy mit csinálsz a szabadidődben"
Nyolcas, basszus, ne mond már, hogy ennyi az élet? Persze, tudom, konvencionálisan ez elég,de a kérdezőnek szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!