Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen dolgokban vagy legjobb,...

Milyen dolgokban vagy legjobb, legtehetségesebb?

Figyelt kérdés
Írd a válaszhoz a nemed,és a korodat is.

2012. szept. 1. 01:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Éneklés. (bandám is van.)

Írás. (versek, novellák, hamarosan kezdem a könyvet.)

Képes vagyok magamat teljesen kontrollálni.

Odaadóan tudok szeretni.

Mindig tudom, hogy mit kell tennem az életemért, hogy más legyen..

2012. szept. 1. 15:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Egész megtűrhetően rajzolok és írok, de a legjobb az életem túlagyalásában vagyok, pedig anélkül egész egyszerű lenne... xd (Tudom nem előnyös.. Ne szóljon be senki a koromra. Köszönöm! :D)

14/L

2012. szept. 1. 16:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Én most beképzeltnek fogok tűnni, de az a fajta ember vagyok, akinek a legtöbb mindenhez van érzéke és tehetsége. Így pl: a rajzhoz, íráshoz, zenéhez, fotózáshoz, képszerkesztéshez... Csak mivel nagyon nem vagyok művészlélek egyiket sem használom ki.

15/L

2012. szept. 1. 21:30
 14/16 anonim ***** válasza:
nagyjából semmiben sem vagyok jó, max annyiban, hogy egész gyorsan olvasok, és tele vagyok mindig megvalósitásra váró ötletekkel
2012. szept. 2. 12:56
 15/16 anonim válasza:

Egész jól rajzolok/festek, és nagyjából minden kézműves/bütykölős dolog megy. A probléma agyban van.. én sem vagyok az a tipikus művész lélek, sajnos.

A sportok sem állnak távol tőlem, főleg a futás(hosszútáv) és a labdajátékok.

Imádom a zenét, van ritmus érzékem, tehát a táncból is kiindulhatnék. (Ha megtanítottak volna furulyán kívül máson is játszani, biztos vagyok benne hogy az is menne. )

Szinte bármit megtudok tanulni nagyon részletesen(nem csak bemagolni), bár tény h 1hétig tart a mindenféle tudás nálam:D

Ezenkívül nagyon kitartó vagyok és hatalmas önfegyelmem van.

Viszont nagyon nincs hangom, és sem beszélni, sem írni nem tudok.

15/L

2012. szept. 2. 18:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Most egoistának fogok tűnni .

Jó vagyok a rajzolásban, ha van kedvem hozzá . Tudok hangszeren játszani , nem egyen hanem hárman (gitár,cselló,furulya és pár darabot el tudok játszani zongorán). Éneklésben borzalmas vagyok , a hangom egy haldokló bálnáéval vetekszik (: Amiben jó vagyok még , az az emberek felvidítása. Furcsa,de könnyen megértetem magamat a kisgyerekekkel és a kutyákkal,így elég könnyű rájuk vigyázni. A hajam szép és egyesek szerint az arcom is. Szoktam statisztálni filmekben,reklámokban... talán ennyi.

2012. szept. 2. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!