Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy változhatnék meg?

Hogy változhatnék meg?

Figyelt kérdés
25 lassan 26 éves lány vagyok. Kicsit önző, kicsit negatív ,kicsit cinikus. Az a baj,hogy mindig mások életével foglalkozom. A sajátom nagyon unalmas.Nincsenek barátaim. A párkapcsolat meg nekem való. De már elegem van ebből! Élni akarok végre, szerelmes lenni, élvezni a szexet, bulizni barátokkal, meg ilyesmi. Létezik, hogy valaki ennyire lúzer legyen? Mit tegyek, hogy éljek végre, ne csak legyek?

2012. aug. 31. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Ismerkedj...és menny el bulizni...(:
2012. aug. 31. 20:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz :)Ismerkedj ,barátkozz,flörtölj.Kezdj el élni ahogy írod,most!
2012. aug. 31. 20:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem gáz 25 évesen a 18-20 évesek közt?
2012. aug. 31. 20:30
 4/9 anonim válasza:
Talán menj olyan helyre ahol nem 18-20 évesek vannak ... Hidd el .. akad olyan hely is.
2012. aug. 31. 21:24
 5/9 anonim ***** válasza:
tűzz ki valami konkrét célt és tegyél is érte minden nap, különben feledésbe merül és nem lesz semmi a változásból
2012. aug. 31. 21:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem tudom mit! Mert semmiben sem vagyok különösebben jó:(
2012. aug. 31. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:

te nagyon magad alatt lehetsz,

előbb még a kérdésben elég sok mindent le írtál mit szeretnél csinálni, ne tartson vissza semmi, meg ne félj belevágni új dolgokba

én például rávettem magam múltkor hogy elmenjek véradásra és tök jó volt

2012. aug. 31. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindenki jó valamiben:)!
2012. aug. 31. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindenki jó valamire, ha semmire, akkor legalább egy elrettentő példának. (nem saját)

Nos hát valamiben tuti jó vagy. Szeretni biztos tudsz. Vegyél egy kutyát gondoskodj róla. Nem vagyok kutató, nagy múltú professzor, de egy valamire rájöttem saját magamban. Nem csak az önimádat egoizmus, hanem az önsajnálat is. Vetítsd ki magad, csinálj valamit. Gyúrj, járj boxolni, kertészkedj, főzz, tarts halakat, írj blogot, gitározz, énekelj, nézz el kocsmába azt ülj egy elkeseredett részeg mellé beszélgess vele, és döbbenj rá, hogy mennyivel jobb neked.

Meglátod milyen érdekes vagy és ha érdekesnek tartod magad, igényed lesz arra, hogy tudjon rólad a világ, ergo ismerkedsz :)

2012. szept. 1. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!