Szerintetek nem fura hogy egy 11 éves lánynak 40 -es a lába? Mekkora lesz nagy koromban?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 11:56
1/16 anonim 

válasza:

Jobb mintha az IQ-d lenne annyi. :-)
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi xdd
2012. aug. 31. 18:11
3/16 anonim 

válasza:

Furának fura, de szerintem nem gond, esetleg annyiból, hogyha tovább nő akkor nő létedre nemnagyon kapsz majd cipőt rá.
4/16 anonim 

válasza:

De, fura. Dehát ma gyorsan nőnek a gyerekek.
Gondolom, 40-es lábhoz magas is vagy, akkor meg nem csoda.
41-42-re tippelek.
5/16 A kérdező kommentje:
nem vagyok olyan magas 157 cm vagyok
2012. aug. 31. 19:30
6/16 anonim válasza:
Nyugi, nekem is így volt! Most (16 évesen) 41-es a lábam és már nem nőtt vagy 3 éve... És nagyon sok szép cipőt találok a méretemben, szóval ne aggódj! :)
7/16 A kérdező kommentje:
köszi! Én vagyok azt osztályban a legfiatalabb bde nekem a legnagyobb a lábam xdd
2012. szept. 1. 11:38
8/16 anonim 

válasza:

Valószínűleg magasabb leszel még olyan 20 centivel, de a lábad már nem fog nőni, legfeljebb egy számmal. Ne aggódj, a nagyobb lábak is szépek :)
9/16 anonim válasza:
Nyugalom,én 10 éves vagyok és a tornacipőm már 40-es XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!