Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti is könnyűvérű lánynak...

Ti is könnyűvérű lánynak tartanátok?

Figyelt kérdés

Nemrég még azt sem tudták a gimiben, hogy egyáltalán létezem, mára viszont szürke kisegérből közutálatnak örvendő r*banc lettem...mások szerint :(

Szeretném részletesen leírni a történteket.

Évekig nagyon de nagyon tetszett nekem egy fiú: T. Mindig félénk voltam, így ez idő alatt ahhoz sem volt merszem, hogy egyáltalán valami apró dologgal jelezzem a srácnak, hogy létezem. Sosem volt barátom, mert mindenkit elutasítottam, csak mert T. tetszett nekem. Aztán T. egyik legjobb barátjának (S.) megtetszettem. Sokat beszélgettünk és megtetszett nekem. A barátnőim azt tanácsolták, ne utasítsam el őt is. Megfogadtam a tanácsot és összejöttünk S.el. Ő volt az első barátom, nem is igazán tudtam kezelni a helyzetet. Ekkor egyébként 16 voltam. Még együtt jártunk S.el amikor a 3. legjobb barát (L.)írt nekem facebookon. Ő meg én egyébként egy általános iskolába jártunk és általánosban tetszett nekem, de nem ismertük egymást. Szóval eleinte csak chateltünk. Aztán személyesen is egyre többet beszélgettünk, míg teljesen belehabarodtam. Ezt persze S. is észrevette és szakított velem. Összejöttünk L.el. 3 hónapig jártunk, aztán szakítottunk. Ezután újra bekerült a képbe T. bevallotta, hogy tetszem neki. Nem nagyon akartam hinni neki, de valahogy nem tudtam elfelejteni, hogy éveken át mennyire oda voltam érte, így összejöttünk. Ekkor már eléggé elterjedt a rossz hírem, hogy a 3 fős baráti társaság 3. tagját "fogyasztom". szépen lassan abbamaradtak a rosszindulatú híresztelések, hiszen T.-vel 7 hónapja voltunk már együtt. De aztán ennek is vége lett.

És még mindig nincs vége a történetnek, hiszen T-vel egy hónapja újra együtt vagyunk. Már az egész város hallott a híremről...Nem is sejtenék, hogy szűz vagyok még...

El sem tudjátok képzelni, mennyire rossz érzés, hogy ennyien utálnak...és tettem is érte, de már nem tudom kitörölni, ami megtörtént. Azt várom, hogy végre elfelejtsék, mert én végre boldog szeretnék lenni.

Mi a véleményetek?

Kérlek Titeket, hogy amennyire ebben a helyzetben lehet, legyetek tapintatosak...

2011. dec. 14. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Drága :) Boldog vagy a barátoddal nem?:) Sz*rd le hogy mint mondanak mások foglalkozz a barátoddal, ne mások véleményével. Mért fontos hogy nem szeretnek? Nemkell mindenkinek szeretnie hogy boldog lehess!

18/F

2011. dec. 14. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha neked tiszta a lelkiismereted ne foglalkozz mások véleményével.

Egyébként komolyan mondom, meg kellene filmesíteni napi sorozatként a történeted, aztán lenne egy igazi magyar szappanopera. :-)

2011. dec. 15. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
a számból vettétek ki a szót. szard már le, bí heppi dúd.
2011. dec. 15. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
ez hülyeség, szarjad le őket, csak irigységből mondanak ilyet az emberek... sokáig én sem hittem el hogy irigyek, de mi más oka lenne annak, hogy a boldogságod miatt utáljanak? egyértelmű, nem? meg nem a lányokkal fogsz járni, hanem a fiúkkal, a földkerekségen viszont nincs olyan fiú aki r.bancnak tartana ok nélkül egy lányt, kivéve aki nem fekszik le vele :D
2011. dec. 16. 17:06
 5/5 anonim válasza:

Szija!

Szinte ugyanez volt velem is néhány éve. Eleinte folyamatosan mentek a pletykák, zavart nagyon ki voltam borulva miattuk, de aztán úgy döntöttem, hogy ezek az emberek nem ismernek, és nem érdekel a véleményük. A barátommal egyébként azóta több mint 1,5 éve együtt vagyunk, és mindne tökéletes :) mostmár a rosszakaróim is kezdenek leállni a pletykálással. Egy lány van aki még mindig összevissza beszél. Vele néháyn hónapja szépen elbeszélgettem :D gondolhatod... aztán azóta ő is csendben van :)

A lémyeg az, hogy a barátoddal szeretitek egymást, vannak barátaid, akik tudják, hogy milyen vagy és nem néznek rib@ncnak. Ez a lényeg. Ismeretlenek véleménye sose érdekeljen! Ha látatlanban elítélnek nem veszítettél sokat velük :)

remélem segítettem. :)

18/L

2012. jan. 13. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!