Egyenesség vagy diplomácia (alias takargatás)?
Hat csinaljak paran ezt igen.
De en azt tanultam meg hogy jobb kimondani amit ki kell, kulonben csak a felszin alatt no a problema.
Az egyenesseg egyszeruve teszi az ember eletet:)
Ami csomó más problémát okozhat, igen.
Szegény szemüveges 1 méter 180 magas barátommal is ez van. Képtelen elrejteni az érzéseit, meg amit valójában gondol. Túl egyenes. (vagy lehet, hogy képes rá, csak én vagyok vak :D )
Hát figyelj, ha biztosabb életet akarsz magadnak, szerintem "diplomácia". Ha keményebbet, de szerető és megbízható emberek között, akikre számíthatsz, akkor egyenesség; nagyon sokan becsülik mind ismerősök/barátok.
Gondolom 15-16 lehetsz, és most szembesülsz először azzal, amivel akkor szoktak, ha "kirepülnek a fészekből". Ha nem tudsz dönteni, idővel automatikusan fog az agyad, ne félj. :)
Egyik ismerősömnek szégyenre sikerült a tablóképe, ő tudja ezt magáról. Azt is, hogy nem egy kimondottan szép ember. Mégis, amikor mindenki előtt végigsorozták a képeket az osztályban (20-25) embernél, 3-4 fel is szólalt, hogy "de jó lett, milyen szép!", amikor meg egy tényleg, szó szerinti JÓ kép jött, kussoltak, mint xar a fűben... :D Ez is elárul valamit azért egyesekről, hogy próbálnak érvényesülni...
Figyelj, szerintem ne filózgass ilyeneken, majd jön, aminek jönnie kell!
Jó.De,én azt veszem észre,hogy ha egyenes vagyok,mindenki elröppen.Ha hallgatok vagy tűrök,akkor meg idővel eltaposnak.
Tényleg igaz-egyenes ember,igaz barátok,de csak 1-2.
Görbe ember-sok barát-a hü de jó fej vagy- könnyebb élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!