Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyenesség vagy diplomácia...

Egyenesség vagy diplomácia (alias takargatás)?

Figyelt kérdés
Párkapcsolat és emberi kapcsolatok terén értem.Azt veszem észre,hogy az emberek úgy igyekeznek elérni a kis céljaikat-barátság,párkapcsolat,emberi kapcsolatokterén-hogy ha konfliktus van,akkor minél jobban védelemben és takarásban legyenek.Nem merik megmondani az igazat,egyenesen.
2012. aug. 31. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Hat csinaljak paran ezt igen.

De en azt tanultam meg hogy jobb kimondani amit ki kell, kulonben csak a felszin alatt no a problema.

Az egyenesseg egyszeruve teszi az ember eletet:)

2012. aug. 31. 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Ami csomó más problémát okozhat, igen.

Szegény szemüveges 1 méter 180 magas barátommal is ez van. Képtelen elrejteni az érzéseit, meg amit valójában gondol. Túl egyenes. (vagy lehet, hogy képes rá, csak én vagyok vak :D )

Hát figyelj, ha biztosabb életet akarsz magadnak, szerintem "diplomácia". Ha keményebbet, de szerető és megbízható emberek között, akikre számíthatsz, akkor egyenesség; nagyon sokan becsülik mind ismerősök/barátok.

Gondolom 15-16 lehetsz, és most szembesülsz először azzal, amivel akkor szoktak, ha "kirepülnek a fészekből". Ha nem tudsz dönteni, idővel automatikusan fog az agyad, ne félj. :)

Egyik ismerősömnek szégyenre sikerült a tablóképe, ő tudja ezt magáról. Azt is, hogy nem egy kimondottan szép ember. Mégis, amikor mindenki előtt végigsorozták a képeket az osztályban (20-25) embernél, 3-4 fel is szólalt, hogy "de jó lett, milyen szép!", amikor meg egy tényleg, szó szerinti JÓ kép jött, kussoltak, mint xar a fűben... :D Ez is elárul valamit azért egyesekről, hogy próbálnak érvényesülni...

Figyelj, szerintem ne filózgass ilyeneken, majd jön, aminek jönnie kell!

2012. szept. 1. 00:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Jó.De,én azt veszem észre,hogy ha egyenes vagyok,mindenki elröppen.Ha hallgatok vagy tűrök,akkor meg idővel eltaposnak.

Tényleg igaz-egyenes ember,igaz barátok,de csak 1-2.

Görbe ember-sok barát-a hü de jó fej vagy- könnyebb élet.

2012. szept. 4. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!