Mit tegyek, hogy ne féljek a sötétben?
Én is félek a sötétben!! :DD Mondjuk azért annyira durván nem, de van mikor este elalvás előtt eszembe jutnak a horrorfilmek(rengeteg horror filmet láttam már), és ilyenkor le nem merem hunyni a szemem. Ilyenkor bekapcsolom a tévét, beteszek a dvd lejátszóba valami gagyi mesét, amit már kb 1000x láttam, és elalszok rajta. :)
16/L (igen, 16.. nem gépeltem el.. 16 éves létemre félek a sötétben.:D)
Szia!
Esküszöm, mintha csak én írnám. A sötétben velem majdnem ugyanez van, kivéve azt, hogy attól már nem félek, hogy ki/mi van mögöttem. Viszont a rosszullét megvan.:/ A városban ugyanígy vagyok evvel, mint Te. MÉg napközben is félek bent. És amikor nevetnek, rögtön arra asszociálok, hogy tuti rajtam.
Viszont szerintem: A lámpa nagyon jó ötlet, de tényleg csak halványan és akkor nem lesz gondod. ;)
A városban tényleg este ne mászkálj, és egyébként is próbálj meg minél forgalmasabb helyen közlekedni, ahol többen vannak.
Ami meg a nevetést illeti, ez még nem üldözési mánia. Az sokkal durvább, bár tapasztalatból hál'istennek nem tudom. :D Szerintem is szinte minden tinédzser így van egyébként vele, rögtön magunkra gondolunk, azt hisszük rajtunk röhögnek. De szerintem ezt egy idő múlva kinőjük és nem fogunk vele foglalkozni. ;)
Ne aggódj, nem ciki ez!! Nagyon sokan vannak így, mint Te/mi, csak esetleg nem akarják bevallani. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!