Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Te mitöl vagy boldog?

Te mitöl vagy boldog?

Figyelt kérdés
2008. máj. 13. 14:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert az akarok lenni, és teszek is érte nap,mint nap hogy boldog legyek! Pl. vettem egy kutyust, akit imádok és együtt csavargunk, játszunk minden nap, sokat nevetek, viccelődöm, felvidítom a környezetemben lévőket...A problémáim ellenére is, csak azért is boldog vagyok!:) Jah, és 30 évesen egyedülálló nőként. Mert ugye az a fajta boldogság más, amelyet párkapcsolatban élünk meg.

És Te mitől?:)

2008. máj. 13. 15:40
 2/21 anonim válasza:
100%
en egyaltalan nemvagyok boldog.pedig mindenem megvan.megis boldogtalan vagyok.jo azoknak akik boldogok,akik boldogan ebrednek,akiknek van miert elniuk.de sajnos ez nemmindenkinek adatik meg.azt kivanom minden ilyen embernek hogy becsuljek meg a boldogsagukat es legyenek mindig azok.ne csak felszinesen,de legbelul is...
2008. máj. 13. 22:10
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azért vok boldog,mert a mai helyzetben a fizetésemből,a rokkantnyugdijjamból MÉG meg tudok élni,de félek mert 2009 novemberében kell mennem felülvizsgálatra 67%-os vok,ha visszaminősitenek nem lesz semmim,milyen országba élünk mi? Ugyhogy amig van megélhetésem igenis boldog vok.
2008. máj. 14. 16:35
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én se vagyok boldog!Vagyis részben nem!Boldoggá tesz hogy van két szép fiam akik "csak" asztmásak szóval nincs komoly bajuk!De amúgy mitöl lehetnénk boldog???Más okom nincs rá!Sajnos!És van egy olyan érzésem ez sose fog megváltozni!
2008. máj. 18. 18:50
 5/21 anonim ***** válasza:
77%

Kedeves válaszoló, aki a két (egészen biztosan gyönyörű és csodálatos) gyeremekének létezése nem elég a boldogságra, nos gondolkodjon el egy kicsit...hiszen miért élünk, ha nem a már meglévő, vagy jövőbeli gyermekeinkért????

Egyébként ebben a pillanatban azért vagyok boldog, mert megtaláltam a harmóniát önmagammal, ami a kamaszodásnak köszönhetően eddig hiányzott.Na és persze, hogy megvan az Életem párja, megtaláltam.

2008. máj. 19. 10:58
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton, én se vagyok boldog ember (azt most hadjuk,hogy mely dolgok miatt nem),de ennek ellenére van sok olyan dolog az életben,ami boldoggá tesz.Például a párom önzetlen szeretete,a macskám dorombolása,hogy idén sikerül végre hosszú idő után külföldön nyaralnom,egy őszínte baráti beszélgetés,hogy van annyi egészségem,hogy tudjak dolgozni,és elérjek sok olyan dolgot ezáltal amit szeretnék,ha rámmosolyog az 5 éves keresztfiam,hogy finomakat ehetek,örülök,hogy élhetek....
2008. máj. 19. 23:35
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Valahol azt olvastam, a boldogság egy pillanat, a lényeg hogy sokszor átéljük az életünk során.

Én szeremcsére hajlamos vagyok nagyon sok mindennek örülni. Például életemben előzör virágot ültettem, és most nyílnak . Aztán megtaláltam a páromat. Aztán mikor eszembe jut, hogy hamarosan végzek a sulival, dolgozhatok és építhtjük a jövőnket. Meg ha valami szépet olvasok a babákkal kapcsolatban, mert már vágyom rá. Meg direkt várom hogy hazaérjen a párom a melóból és annak örülök. Meg hogy tudok (mostmár) finomaakat főzni, stb, stb! Ha adhatok tanácsot: hozzáállás kérdése. Direkt keresd azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek, örömet okoznak, aztán próbálj örülni neki! Minden nap keress ilyeneket, aztán előbb-utóbb simán rájuk találsz!pussz mindenkinek!

2008. máj. 22. 13:46
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

azért mert élek !!!

láthatom azokat a dolgokat amiket ha nem lennék nem láthatnák (ide értema fákat,embereket,stb.)mindennke örülni kell:)

egyik ismerösöm meghalt és azóta tudom milyen fontos dolog az élet!

2008. máj. 28. 12:05
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
ha nevetek,szeretnek,és elérem valami célom:)
2008. máj. 28. 12:06
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól, ha éppen azt csinálhatom, ami abban a pillanatban jól esik.
2008. máj. 28. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!