Te mitöl vagy boldog?
Mert az akarok lenni, és teszek is érte nap,mint nap hogy boldog legyek! Pl. vettem egy kutyust, akit imádok és együtt csavargunk, játszunk minden nap, sokat nevetek, viccelődöm, felvidítom a környezetemben lévőket...A problémáim ellenére is, csak azért is boldog vagyok!:) Jah, és 30 évesen egyedülálló nőként. Mert ugye az a fajta boldogság más, amelyet párkapcsolatban élünk meg.
És Te mitől?:)
Kedeves válaszoló, aki a két (egészen biztosan gyönyörű és csodálatos) gyeremekének létezése nem elég a boldogságra, nos gondolkodjon el egy kicsit...hiszen miért élünk, ha nem a már meglévő, vagy jövőbeli gyermekeinkért????
Egyébként ebben a pillanatban azért vagyok boldog, mert megtaláltam a harmóniát önmagammal, ami a kamaszodásnak köszönhetően eddig hiányzott.Na és persze, hogy megvan az Életem párja, megtaláltam.
Valahol azt olvastam, a boldogság egy pillanat, a lényeg hogy sokszor átéljük az életünk során.
Én szeremcsére hajlamos vagyok nagyon sok mindennek örülni. Például életemben előzör virágot ültettem, és most nyílnak . Aztán megtaláltam a páromat. Aztán mikor eszembe jut, hogy hamarosan végzek a sulival, dolgozhatok és építhtjük a jövőnket. Meg ha valami szépet olvasok a babákkal kapcsolatban, mert már vágyom rá. Meg direkt várom hogy hazaérjen a párom a melóból és annak örülök. Meg hogy tudok (mostmár) finomaakat főzni, stb, stb! Ha adhatok tanácsot: hozzáállás kérdése. Direkt keresd azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek, örömet okoznak, aztán próbálj örülni neki! Minden nap keress ilyeneket, aztán előbb-utóbb simán rájuk találsz!pussz mindenkinek!
azért mert élek !!!
láthatom azokat a dolgokat amiket ha nem lennék nem láthatnák (ide értema fákat,embereket,stb.)mindennke örülni kell:)
egyik ismerösöm meghalt és azóta tudom milyen fontos dolog az élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!