Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek hogyan állok a...

Szerintetek hogyan állok a céljaim megvalósításával?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy komoly kapcsolatot, amiből később családot tudok alapítani.

De valahogy nem vagyok a nők esete.

Lediplomáztam, és most dolgozom. Eddig minden oké. Viszont úgy érzem örök agglegény maradok.

Eddig is próbáltam ismerkedni, de most úgy egy az egyben feladnám az egészet, mert reménytelen.

Lehet hogy túl nagyok voltak a terveim?

És ha lenne egy 20-25 közötti (lelkileg érett) nő, annak esetleg küldenék képet, hogy nagyjából megtudjam női szemmel mit gondol rólam (őszintén).

Már voltak kapcsolataim ugyan, de már az is megfogalmazódott bennem, hogy senki sem mer egy az egyben felvállalni engem.

2012. aug. 29. 19:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
6os: azért szerencsére különbözünk, rólam pl. nem igaz, hogy egy lánynak sem kellek... csak szeretnék olyat találni, aki nekem is kell, hogy kölcsönös legyen a kapcsolat.
2012. aug. 30. 06:24
 12/20 A kérdező kommentje:

9: pedig a korosztályomnak még nagyon számít a külső. Később jön el az a bizonyos fokú lelki érettség, amiről írtál, hogy a külső csak másodlagos.

10: ne légy előítéletes a nőkkel szemben!

2012. aug. 30. 06:25
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
LOL most reménykedsz abban hogy egy ilyen szöveg miatt rád ír valamelyik bombanő és összejön veled? :D
2012. aug. 30. 14:56
 14/20 A kérdező kommentje:

már megértem miért nem jössz be még a ronda nőknek sem...

megsúgom, nem azért mert brad pitt kell nekik ;)

2012. aug. 30. 15:19
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor keress lelkileg érett nőt, akinek már nem a külsőség fontos, és már családalapításra, babára vágyik. Ezek a huszas éveik végén, harmincas éveik elején járó nők. Ők azok, akiknél már a belső is fontos egy társban, és már a babaszülési kényszer is a nyakukon van, tehát családot is tudsz velük alapítani.
2012. szept. 1. 01:59
 16/20 A kérdező kommentje:

miért írtál róluk úgy, mintha elítélendő lenne, hogy ők olyanok?

lehet hogy rosszul éreztem. de a huszonéves lányok tényleg szörnyen éretlenek.

2012. szept. 1. 08:12
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem írtam elítélendően róluk, én is az vagyok, csak magamat és a korombeli nőket ismerve írtam ezt. Én most vagyok 29 éves, és tényleg rajtam van a babaszülési mánia, bár nekem van már régóta párom, és együtt tervezzük a babát.

A huszonéves lányok éretlenségével kapcsolatban szerintem azért nem olyan egyértelmű a dolog. Nekem sok gimnáziumi iskolatársnőm már 20-22 évesen családot alapított, babát szült, és emellett csinálta az egyetemet. Én is szívesen vállaltam volna babát már 23 évesen, csak egyrészt az anyagi helyzetem nem volt eléggé biztonságos, másrészt olyan párom sem volt, akinél úgy éreztem volna, hogy megfelelő apukája lesz a gyermekemnek.

2012. szept. 1. 17:54
 18/20 A kérdező kommentje:

Szerintem a gyerekszülés nem feltétlenül jár együtt érettséggel.

Vagy szerinted minden anyuka érett, mert már szült?

2012. szept. 1. 18:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Olyan szempontból értettem az érettséget, hogy 20-22 évesen már nem a bulizás meg a pasizás meg a barátnőzés járt az agyukban, hanem vágytak arra, hogy megállapodjanak, családot alapítsanak, és ezzel is terveztek. Ezek szerintem nem éppen az éretlen emberek ismérvei. Ehhez képest sok mai férfi még harmincévesen is idióta ilyen dolgokhoz, fosik bármiféle felelősségtől, és a legtávolabbi terve az, hogy a haverjaival elmegy bebaszni a hétvégén.
2012. szept. 1. 18:33
 20/20 anonim ***** válasza:

A "külső" az egy eléggé tág fogalom.

Én a leginkább megítélendő tulajdonságnak, a legkevésbé megfoghatót mondanám, az pedig a a kisugárzás.

Ismerek ronda lányokat akiknek elképesztően jó hapsiuk van és fordítva, nem nem pénzesek. Egyszerűen így is el tudják adni magukat szimpatikusnak és így kevésbé számít a külső, persze azért számít itt is.

Ez fordítva is igaz aki egyébként szép lenne de mondjuk valami miatt kevsébé szocializálódott vissza húzódó, és ezért az ízléses öltözködést fodrászolást sminkelést stb sem ismeri (mert igen, azt is tanulni kell, valaki bele születik és valakinek külön iskolapadból kell andi az észt mi áll jól neki) arra is azt mondják hogy ronda.

Persze vannak külön állatfajok akiket a diszkóban látni, szemöldököt rajzolnak (!!! nem kihúzza!!) agyon festett a hajuk és köldökig kivágott felsőben roppja télen is, illetve az agyon kigyúrt rózsaszín ingpólós kopaszok. NNa ők egyik kategóriába sem tartoznak ő nekik simán izlés ficamuk van.

Szóval kérdés az te melyik vagy. Bár szólnak erről legendák de úgy általában nem lehet diszkóban megtalálni életed párját. Illetve szánj egy kis időt más vadász területekre is. Az önbizalom mindneképp jót tesz, azt meg te tudod hol hiányos. Harc művészetek, stílus csere, társaság csere... autó csere stb

2012. szept. 1. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!