Pingvin 963 kérdése:
Ezen csak én sirtam el magam:mr. Busta- édesanyám?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 13:21
2/7 anonim válasza:
Azt hiszem most sokan fognak engem utálni, de ez az egyetlen száma, amiben van érzés. A többit utálom...
És először én is könnyeztem kicsit, pont az említett érzés miatt.
3/7 A kérdező kommentje:
én is utálom a számait de ez tényleg jó :D
2012. aug. 29. 13:30
4/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Hiába van benne érzés és pár jó sor, nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy nem csak reppelni de még beszélni sem tud rendesen ez a kamugengszter. Ráadásul egy ilyen témájú számba nem illik végig saját magát fényezni...
5/7 anonim válasza:
Ez is igaz, de azért az mégis tiszteletre méltó, hogy kiadta ezt a számot. Más rapperek tudtommal még nem csináltak ilyen számot. Egy része tetszik csak a szövegnek, gondolom ismerős lesz (refrén)
"Itt ülök lent, a színpad szélén
Elképzelem, te is leültél mellém
Most is mosolyogsz, látod a fiad
Elért mindent, amit régóta akart
Nem engednéd, de az egészet dobnám
Ha még egy percig az arcod láthatnám
.. csak az idő visz közelebb hozzád
..de az arcom a könnyek mossák"
6/7 anonim válasza:
Én is elsírtam magam de hallgasd meg ezt ezen is elfogod!
7/7 anonim válasza:
Ez az ember agybeteg. Azt hiszi ő egy gengszter, Esztergomot összetéveszti Floridával. Nem 100-as az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!