Hogyan barátkozhatnék könnyeben?
Figyelt kérdés
Ha valaki nyit felém és tényleg próbál barátkozni akkor általában előbb utóbb én is átváltok barátkozós üzemmódba, és akkor már nagyon is közvetlen vagyok, de én kezdeni nem tudok.2012. aug. 27. 21:44
1/4 anonim válasza:
Sokan vannak ilyenek. Az ilyesmit otthon, vagy az ovodában kezdjük megtanulni. Azt javaslom, ha lehet, először gyakorold otthon a beszélgetést. Ha van testvéred, vagy esetelg a szüleiddel, egy -egy rokonnal kezdjél beszélgetni. Előre gondold ki, mit kérdezhetnél, mit mondhatnál. Lehet, hogy lesz 1-2 sutára sikerült próbálkozás, de nem baj. Ha már otthon megy, sikerülni fog külső környezetben is.
2/4 A kérdező kommentje:
*könnyebben (csak, hogy nehogy valaki belekössön)
A családtagjaimmal, barátaimmal, oszt. társaimmal remekül tudok társalogni. Csak az új emberekkel nem. Most megyek középsuliba és hát jó lenne, ha tudnék új barátokat szerezni. Nagyon beszédes vagyok különben, de amikor új ismerőssel vagyok nem jut eszembe semmi amiről beszélhetnék.
2012. aug. 27. 22:04
3/4 anonim válasza:
Beszélj olyanról ami érdekel, kérdezd meg, hogy ez őket érdekli-e. Bármiről lehet beszélgetni.
4/4 anonim válasza:
Én ezt úgy oldanám meg, hogy függetleníteném a gondolataimat másokétól.
Mert veled szerintem az lehet, hogy amíg nem ismered, tartasz tőle, hogy elítéli amilyen te vagy valójában. Ezért csak lassan nyitsz feléjük.
Ha nem teszed az ő véleményüket rólad a sajátod elé szerintem nem lesz ezzel gondod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!