Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen bamba?

Miért vagyok ilyen bamba?

Figyelt kérdés

nem figyelek semmire, és már többen mondták, mindig nézelődök , gondolkodok, ábrándozok.. (nem vagyok stikkes)

pl nem veszem észre ha néznek a fiúk az utcán, így sosem lesz normális barátom, de amúgy sem szoktam észrevenni az ilyen "jeleket"

ezen hogy lehet változtatni?

2012. aug. 27. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban!
2012. aug. 27. 20:31
 2/9 A kérdező kommentje:
háj, még valaki?
2012. aug. 27. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha ilyeneket mondanak, váloszolj valami ilyesmit: Nem hátrány a gondolkodás! Igen szoktam gondolkodni, meg nézelődni. Ábrándozni jó, ha nem hiszed, próbáld ki! Ábrándokból lesznek a tervek, a tervekből a valóság.

Hogy a fiúk észrevesznek-e? Szóval... szép dolog a fiúzás, meg a szerelem a legszebb, de azért nem lehet ilyen szexcentrikusan élni kora gyerekkortól késő öregségig. Valamikor más dolgok is érdekelhetik az ember.

2012. aug. 27. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:

miért akarsz ezen változtatni?

téged zavar?

2012. aug. 27. 23:35
 5/9 A kérdező kommentje:
nem annyira, csak mások mondják..meg anyám is hogy sosem lesz barátom, blabla, mondjuk valahol jogos mert tényleg nem lesz
2012. aug. 28. 08:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezzel a hozzaallasal tenyleg nehezen.

De szerintem semmi baj nincs vele ha kicsit elszallt vagy. Ilyen vagy most es kesz.

Amugy is altalaban a fiu dolga hogy teperjen egy kicsit:P

2012. aug. 28. 09:31
 7/9 A kérdező kommentje:

persze hogy a fiúké, én soha sem nyomultam senkire, kivárom. csak hát ugye így észre sem veszem nagyon

na jó ez van

2012. aug. 28. 10:08
 8/9 anonim válasza:
Mert gyökér vagy.
2012. szept. 7. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Cica, ha tényleg nem veszed észre hogy bámulnak akkor bamba vagy. De nyugi lesz barátod, csak ne tedd magasra a lécet,fogadd el hogy ö is bamba lesz és ne legyél rasszista. Semmi baj nincs a körülmetéléssel vagy a négerek méretével. De am az egyik ismerosomősöm pont hozzád való. Fel a fejjel csajszi,megtalál a körülmetélt szerelem :*
2017. márc. 18. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!