Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az baj, hogyha túl sok minden...

Az baj, hogyha túl sok minden érdekel?

Figyelt kérdés

Például közeleg az ősz, már csak pár nap. Rákaptam arra, hogy szépen kidekoráljam a lakást, őszi színekbe öltöztessem - koszorút fogok majd csinálni őszi alapanyagokból, saját kezűleg rendezek át mindent. Aztán imádok különböző pakolásokat készítgetni természetes alapanyagokból - hajra, arcra, kézre, lábra -, most találtam egy jó bio sampon receptet, azt is ki szeretném próbálni. Imádom összekombinálni a ruháimat és különböző kis kiegészítőket is szeretek nézegetni a neten. (Sőt, ezek nem is kerülnek úgy pénzbe, heti egyszer szoktam csinálni, egy db banánt megveszek 60 forintért, egy szódabikarbóna alig 100 ft). Emellett tanulom, hogyan kell szép videókat készíteni, imádom magam fényképezni, mást is! Alig várom már, hogy lehulljanak a falevelek és belevessem magam a csokorba, amit alkotnak és egy csomó jó képet készíthessünk a barátaimmal. Tehát a sok minden alatt azt értem, hogy divat, dekoráció, fényképezés, egészség... mióta voltam beiratkozni szakmára és biztosan tudom, hogy ősztől nem fogok itthon ücsörögni, fel vagyok dobva.. :DD Ezek mellett persze más is érdekel, de főként az ilyenek hoznak lázba és nem húzom le velük anyuék pénztárcáját... amióta kilábaltam a féléves depresszióból, úgy érzem, hogy sokkal jobb a hangulatom... és vmilyen oknál fogva várom az őszt... nem fog rámenni semminek a rovására, de ajj..:DD Nem tudom ez baj-e. Hogy nem-e viszem túlzásba.

18/L

2012. aug. 26. 18:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem baj amit csinálsz.

Igazából a legtöbben semmit sem csináltak,de te hasznosan töltötted az idődet.

Ha teheted helyezkedj el olyan suliban/munkahelyen ahol hasznát veszed az ilyeneknek.

2012. aug. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!