Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy eve volt egy balesetem....

Egy eve volt egy balesetem. Azota a barataim elfordultak tolem. Ez az en hibam? Es megis mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 13:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
beszelgethetunk persze. nincs veletlenul egy yahoo id?
2009. júl. 25. 21:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Koszoom szepen az eddigi valaszokat,nagyon arik vagytok
2009. júl. 25. 21:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudom mondani, amit az előttem szólók: ezek nem voltak barátok! És hogy a te hibád-e? Természetesen nem! Azt szokták mondani, hogy a barát jóban-rosszban kiállt a másikért, és ez a te esetedben nem így van ezek szerint. Nézz új barátok után! Kitartás!:-)
2009. aug. 12. 13:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 év után elvesztettem az állásomat, akkor derült ki, kik a valódi barátok. Nem sok maradt, de azok segítenek nekem, én is nekik, ha tehetem. A többi legfeljebb munkatárs volt, vagy még az se.
2009. aug. 12. 17:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Én elkövettem egy súlyos hibát... és az úgynevezett barátaim otthagytak a lelki sz@rban.

De találtam újakat, akik elfogadtak ezzel együtt.

Az ilyesmi nagyon rossz érzés, de nem kell elmerülni benne!

Barátkozz másokkal!

Ha gondolod írj privátot, megadom az msnem.

2009. aug. 12. 20:12
 16/17 anonim válasza:
Ebben akkor az a pozitívum, hogy rájöttél, a barátaid nem a barátaid. Egy igazi barát nem hagy ott ilyenért...egyáltalán miért kezelnek valakit így egy baleset után, mikor épp, hogy együtt kellene vele érezni? Kegyetlen emberek...nem mindenki ilyen azért. Biztos, hogy fogsz találni igazi barátokat.
2009. aug. 13. 07:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia. Én is azt mondom, hogy ők nem voltak igaz barátok, ha elfordultak tőled! Én négy éve vesztettem el a látásomat (beszélő számítógép segítségével írok), engem is otthagyott mindenki, egy lány és egy fiú maradtak mellettem, na ŐK BARÁTOK! Én is rögtön az mondtam anyukámnak és mindenkinek, hogy nem is voltak igaz barátok, ha a bajban elfordultak tőlem. Természetesen nem a Te hibád! Inkább támogtai kellene Téged, nem eltaszítani! Becsülöm a barátnőmet és azt a fiút, hogy ilyen kedvesek és meelttem állnak a történtek után is, pedig tudják ők is, hogy nem lehet megbváltoztatni, ami történt:( Azt kívánom, hogy találj IGAZ BARÁTOKAT! És ne feledd: NEM A TE HIBÁD! Aki így gondo,lja és ezt mondja nekd, benne van a hiba.... Minden jót! Vivi, 18
2010. febr. 24. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!