Hetedikbe megyek, de nem érzem magam annak. Mit tegyek?
A legjobb barátnőd is ilyen?? akkor ő nem a legjobb barátnőd!
Egyébként meg nincs semmi baj a viselkedéseddel, én is így éreztem akkoriban, ezt sokszor fogod érezni, de ez nem baj, igazából az újtól félsz, és nem a "hetediktől"

Nyugi, ez nem így van. Nekem minden év elején ez van. Idén először talán már nem. De eddig..."9.?? úristen, én nem vagyok olyan. Ők már tisztára bulizósak, meg tiszta gáz, ha valakinek nincs pasija, mindenkinek van "valami", de nekem meg tuti nem lesz...", aztán... csak lett, úgy, hogy észre se vettem. Piálós buli is volt(bár megjegyzem párszor kihagytak, de nem ide tartozik), az osztály is még jobb lett, és bizony 9. végére pont olyanoknak tűnhettünk kívülről, mint a tavalyiak. Belülről viszont minden osztály másabb. Minden osztályban van, aki visszahúzódóbb, csak nem őket veszik észre az iskolatársaik.
Ne érezd, hogy lemaradsz, lesz még elég időd. És észrevétlenül te is meg fogsz változni. Addig meg maradj olyan, amilyen vagy.
Nálunk is, 7.ben már volt vagy két lány, akinek barátja volt(12-en vagyunk), és így 10. előtt még mindig 6-an vagyunk(tehát a fél lánycsapat), akiknek nem volt pasija.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!