Mi az amire a legbüszkébbek vagytok eddigi életetek során?
A tág családi körünkben van egy nagyon agresszív és akaratos hiperaktív kisfiú. Szinte senkire se hallgat, csak az "alfahím" viselkedésű férfiak tudják valamilyen szinten kordában tartani. Viszont egy karácsony alkalmával fél óra alatt tudtam hatni a tudatára és később az egész este folyamán úgy viselkedett, mint az összes többi kisgyerek. Többet kellett rá figyelni, mint más gyerekre, de az egész pszichológia. Azelőtt mindenki csak agresszívan állt a gyerek agresszív megmozdulásaihoz. Én viszont higgadtan tudtam kezelni a helyzetet és egy estére normális gyereket faragtam belőle.
Iszonyatosan büszke voltam/vagyok magamra.
Próbálkoztam segíteni a megnevelésében, de az anya nem fogadja el a tanácsaimat, mivel 12 évvel fiatalabb vagyok nála, neki 4, nekem viszont egy gyerekem sincs.
Tudom, hogy 1000x jobb anya leszek, mint ő és ez óriási büszkeséggel tölt el.
Hogy én, én vagyok :)
Most ez lehet, ilyen önimádóan hangzik, de bírom, hogy talpraesett, erős, bátor, intelligens, magabiztos ember vagyok, aki minden élethelyzetben feltalálja magát, nem omlik össze és képes magán segíteni. Valamint büszke vagyok a barátaimra, akikben soha nem csalódok, mindig mellettem állnak és kiszínezik az életemet.
Tettek... nyertem, elértem már ezt meg azt, de olyan kiemelkedően nagy dolgot még nem. Majd még idővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!