Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan türjem el azokat az...

Hogyan türjem el azokat az emberekt kik folyton megbántanak?

Figyelt kérdés
Tizenésves lány vagyok , átlagos ruhák , nem sminkelem magam ,próbálok az emberekkel megértő és kedves lenni , de úgy vettem észre , hogy ez nem elég . Folyton megsértenek , valami hibát csak kapnak bennem amitől nagyon feltudok mérgelődni , leginkáb a fiuk csinálják ezt velem . Nem mondthatnám magam rondának ugyanakkor egy szépségnek se .De vannak nálam kicsit 'furább kinézetű lányok , de azokkal mindig kedvesen bánnak , mivel 200kg smink van rajtuk , és ringyok akik mindenkinek oda adják magukat . Nemtudom hogy velem van baj ,de már érzem h kész vagyok...
2012. aug. 20. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Elmondom én mit szoktam csinálni, ha beszólnak vmi nem túl durvát. Akkor egy dologra kell gondolni, sajnos ők hülyék azokkal pedig toleránsnak kell lenni. Ha sokat gondolsz erre akkor velük szemben automatikussá fog válni :)

Ha viszont vmi durvábbat mondanak és úgy érzed jobb nem szó nélkül hagyni, akkor mondj vmi ilyesmit, hogy "mond annak aki nem sz*rja le" vagy hasonló. Szépen ignoráld őket. Ha meg fizikailag piszkálnak, akkor nyugodtan lépj fel agresszívebben pl. ha bökdösnek akkor nyugodtan lökd félre, hogy lássák, hogy határozott vagy. Ha meg úgy érzed elfajul a dolog kezdj el tanulni alapfokú önvédelmet.

Remélem segítettem :)

2012. aug. 20. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Mellesleg piszkálódást úgyse fogják abbahagyni, tudod az a baj, ha van rajta sapka ha meg nincs az a baj :) Csak kitartás, próbálj idősebbekkel ismerkedni, hátha azok értelmesebbek :)
2012. aug. 20. 21:14
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat , aranyosak vagytok :) verekedésbe nem szoktam keveredni , viszont az ilyen beszolások nagyon rosszul szoktak esni , de még anynira , hogy már egész nap ezen töröm a fejem , hogy mikor lessz ennek az egésznek vége ...nagyobbak nem nagyon vesznek számba .:/
2012. aug. 20. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Amúgy én írtam mindkét választ :)

Én is hasonlóan érzek, bár úgyahogy már nem igazán veszem fel. Az idősek alatt amúgy a felnőtteket gondoltam. Amúgy te mennyi idős vagy? mert elég értelmesnek tűnsz :)

2012. aug. 20. 21:32
 5/9 A kérdező kommentje:
akkor köszönöm neked .:'D 14 -et töltöttem a nyáron .:)
2012. aug. 20. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát igen, akkor még elég fiatal vagy, rossz ennyi idősen mindezt megtapasztalni, bár legalább később nem ér felkészületlenül :)
2012. aug. 20. 21:55
 7/9 A kérdező kommentje:
ja, ez a pozitiv !:)
2012. aug. 21. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Végülis, optimistán kell hozzáállni a dolgokhoz :)
2012. aug. 21. 19:28
 9/9 A kérdező kommentje:
:DD
2012. aug. 21. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!