Mit lehet azzal kezdeni ha lenéznek?
Vagy azzal ha már eleve ettől félek?
A legtöbb ismerősöm, fősulit/egyetemet végzett, nekem ez nem jött össze. Csak érettségim van, nem volt pénzem még szakmát tanulni sem. Még nem késő, és szeretnék is majd tanulni, de most erre nincs lehetőségem. Jelenleg nem dolgozom.
Nagyon kellemetlen számomra amikor megkérdezik hogy "mivel foglalkozol?" vagy "mit végeztél?", mert azt érzem én kevesebb vagyok, vagy legalábbis ők ezt gondolják rólam. Nem kezdhetem el mindenkinek külön-külön elmesélni az elmúlt 10 évemet hogy miért alakult így az életem..., meg nem is akarom. Soha nem vágytam karrierre,ez is csak akkor zavar mikor szóba kerül... Mit tegyek? Hogy tudnám ezt leküzdeni? Illetve mások hogy mondják rég látott ismerőseiknek hogy háztartásbeliek/nem dolgoznak? Más hogy kezeli a hasonló helyzeteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!