Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehet azzal kezdeni ha...

Mit lehet azzal kezdeni ha lenéznek?

Figyelt kérdés

Vagy azzal ha már eleve ettől félek?

A legtöbb ismerősöm, fősulit/egyetemet végzett, nekem ez nem jött össze. Csak érettségim van, nem volt pénzem még szakmát tanulni sem. Még nem késő, és szeretnék is majd tanulni, de most erre nincs lehetőségem. Jelenleg nem dolgozom.

Nagyon kellemetlen számomra amikor megkérdezik hogy "mivel foglalkozol?" vagy "mit végeztél?", mert azt érzem én kevesebb vagyok, vagy legalábbis ők ezt gondolják rólam. Nem kezdhetem el mindenkinek külön-külön elmesélni az elmúlt 10 évemet hogy miért alakult így az életem..., meg nem is akarom. Soha nem vágytam karrierre,ez is csak akkor zavar mikor szóba kerül... Mit tegyek? Hogy tudnám ezt leküzdeni? Illetve mások hogy mondják rég látott ismerőseiknek hogy háztartásbeliek/nem dolgoznak? Más hogy kezeli a hasonló helyzeteket?

2012. aug. 20. 16:09
 1/1 anonim válasza:
Nekem nincs érettségim,csak szakmám,mégcsak nem is abban dolgozom,szóval nem hiszem,hogy ez a felállás sokkal jobb lenne :) Nekem is volt,hogy nem dolgoztam,de ettől még nem éreztem magam kevesebbnek. Neked sem kéne.Hacsak nem lustaságból nem mész el dolgozni... :) Mindenkinek van,hogy bizonyos alakulások miatt,ideig-óráig nem dolgozik,nem kellene mások véleményével foglalkozni. Én a helyedbe keresnék valamit addig is,amit szeretek csinálni,és azzal komolyabban elkezdeni foglalkozni.Mennyivel jobb lenne,ha utána a hobbid lenne a munkád :) Ja és így a végére hozzátenném: Csak magadnak kell megfelelned !!!
2012. aug. 23. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!