Szerintetek én is elfogom kezdeni az ivást?

Egy fiatalnak fontos az, hogy a többiek befogadják. Ezért megtesz olyanokat is, amiket igazán nem is szeretne. Ilyen az alkohol, drog, promiszkuitás, idétlen (ám drága) divatok követése.
Ettől megmenekülni nagymérvű tudatossággal, a helyzet felismerésével, megfelelő barátokkal, idősebbektől (akik nem isznak) való tanács kéréssel lehet.

Sok ember egyszerűen elítéli az ivást. Pedig ősidők óta hozzátartozik a szórakozáskultúrához.
Most én is jövök azzal, hogy 13 évesen én is ezt mondtam, aztán később már nem. Van, akinek nem jó érzés részegnek lenni, ők nem is isznak buliban sem. Nekem pl. jó érzés, én tehát iszok, de nem mértéktelenül :D
Semmiféle gond nincs azzal, ha mikor szórakoztok megiszol egy korty pálinkát, egy pohár bort, vagy egy doboz sört, mert ez tényleg csak jó érzést ad. Viszont ennél ne többet. Ha lány vagy, akkor elég gáz részegen vonaglani a földön, főleg a srácok előtt, ha meg fiú, akkor sem kelt jó érzést egy lányba sem, ha előttük vered szét a legjobb haverodat.
Ha olyan társaságban vagy, akkor úgyis fogsz inni. Persze rajtad múlik, de ha be akarsz illeszkedni közéjük, akkor elkerülhetetlen lesz. A mértéket viszont lehet tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!