Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek én is elfogom...

Szerintetek én is elfogom kezdeni az ivást?

Figyelt kérdés
most 13. éves vagyok. Nem cigizem,drogozom,iszom. Nm is akarok a jövőben sem és soha. Atmondják néhány barátom hogy majd én is fogok inni, mert amikor ők is 13. évesek voltak ők is ezt mondták. és most 15. évesen már profin isznak. Én teljesen az ivás ellen vagyok. Megkostoltam apu sörjét és nem szerettem, ort is és pálinkát is és azt sem szertettem sőt utáltam. Szerintetek?

2012. aug. 3. 08:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 16 és a sörikén(csak citromos) már nem iszom mert egyszerűen fujj..de mondjuk én lány vagyok. de nekem is nagyon sok barátom/barátnőm iszik de én mégsem..
2012. aug. 3. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod, akkor nem fogod elkezdeni. Azt viszont garantálhatom, hogy lesznek sokan, akik majd megpróbálnak rábeszélni.
2012. aug. 3. 09:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy fiatalnak fontos az, hogy a többiek befogadják. Ezért megtesz olyanokat is, amiket igazán nem is szeretne. Ilyen az alkohol, drog, promiszkuitás, idétlen (ám drága) divatok követése.

Ettől megmenekülni nagymérvű tudatossággal, a helyzet felismerésével, megfelelő barátokkal, idősebbektől (akik nem isznak) való tanács kéréssel lehet.

2012. aug. 3. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző Én 16 vagyok és tökéletesen megmenekültem ettől..pedig nem nagyon volt az a felnőtt jelenlét magamból kiindulva nem akartam mert számomra ez taszító..
2012. aug. 3. 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Sok ember egyszerűen elítéli az ivást. Pedig ősidők óta hozzátartozik a szórakozáskultúrához.

Most én is jövök azzal, hogy 13 évesen én is ezt mondtam, aztán később már nem. Van, akinek nem jó érzés részegnek lenni, ők nem is isznak buliban sem. Nekem pl. jó érzés, én tehát iszok, de nem mértéktelenül :D

Semmiféle gond nincs azzal, ha mikor szórakoztok megiszol egy korty pálinkát, egy pohár bort, vagy egy doboz sört, mert ez tényleg csak jó érzést ad. Viszont ennél ne többet. Ha lány vagy, akkor elég gáz részegen vonaglani a földön, főleg a srácok előtt, ha meg fiú, akkor sem kelt jó érzést egy lányba sem, ha előttük vered szét a legjobb haverodat.

Ha olyan társaságban vagy, akkor úgyis fogsz inni. Persze rajtad múlik, de ha be akarsz illeszkedni közéjük, akkor elkerülhetetlen lesz. A mértéket viszont lehet tartani.

2012. aug. 3. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!