El lehet kezdeni ennyi idősen a bűvészkedést?
Figyelt kérdés
19 és fél éves vagyok. Szinte semmihez sem értek, nem tudok hangszeren játszani, nem sportolok versenyszerűen, mert sajnos a szüleim, soha sehova sem vittek el kiskoromba sehova sem írattak be és nem mutattak meg semmit. Viszont 6 évesen láttam egy ilyen bűvészdoboz reklámot, azt megnéztem és innentől kezdve nagy nehezn kaptam bűvészdobozt, ügyesen csináltam , de 8 évesen abbahagytam mert a szüleim semmilyen tanárhoz meg sehova nem írattak be és nem támogattak, nem érdekelte őket, amit én csinálok emiatt feladtam és abbahgytam:S:S De 16 éves kooromra újra elkezdtem, bűvészkedni, és most akarok elkezdeni úgy igazán komolyabban mert a bűvészkedésen kívűl SEMMI nem tud lekötni. Belehet íratkozni ennyi idősen még valahova vagy már késő??2012. júl. 12. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!