Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem azt, hogy? .

Miért érzem azt, hogy? .

Figyelt kérdés

... körülöttem minden ember szrencsés, gyönyörű és semmi gondja nincs. Továbbá hogy egyedül én vagyok a balf*sz és ronda. Hiába próbálok másképp állni a dolgokhoz, hogy nem vagyok csúnya, szerencsés vagyok stb, ha valaki "jön" és elrontja... Egyik pillanatban így, a másikban úgy. Irigy vagyok? Gonosz? Segítséég.. :(

19/l

2012. aug. 19. 18:37
 1/1 anonim válasza:

nem avgy se csúnya, se szerencsétlen, csak nem jött össze egy-két dolog, hidd el, sok ember, akit oylan boldognak látsz, a fele csak megjátsza, sokan vannak hasonló helyzetben mint te, az élet olyan mint a huláám vasút, egyszer fennt, egyszer lent.

ha meg jön valaki, akkor ne hagyd, hogy elrontsa a kedved és vagy életed. bízz magadban, fel a fejjel, tűzz ki magad elé célokat, amik elérhetők, és kis lépésekben érdd el őket, ha nem hiszel magadben, akkor ki fog? keress igaz barátokat, akik támaszt adnak, akik vígasztalnak, és nem hagynak el :)

néha elég egy ölelés is :)

2012. aug. 19. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!