Szerintem tehetségtelen vagyok, mit tegyek?
nézd.. abban legyél tehetséges, amihez értesz, amit szeretsz csinálni:) ne akarj olyat, ami - hát sajnos nem megy, mert akkor soha nem leszel boldog.
ezek amúgy fejleszthető dolgok: eljárhatnál rajzolni, úgy értem órákat vehetnél! táncnál ugyan ez - viszont ha úgy érzed, annyira nem vagy jó ezekben, akkor ne ezekre építsd a jövőd. csináld csak azért, mert szereted.
mindenkiben van tehetség valami iránt. csak adj magadnak időt, hogy rájöjj arra, neked mihez van jobb érzéked. próbáld ki magad több dologban - táncon belül is akár. értem itt hogy próbáld ki a hastáncot, vagy a zumbát, vagy a street jazz-t vagy éppen amit! ha verset nem tudsz írni, próbálkozz kisebb novellákkal, stb.
továbbá: főzz, süss, énekelj, játsz hangszeren, fuss, sportolj, bármi! tényleg bármi! csak ne stresszelj rájuk, hogy na most neked ezekben azonnal kiemelkedőt kell alkotnod, mert nem így van. nem kell. gyakorlás.
szerintem ne aggódj, bizonyára még fiatal vagy - van időd, ne félj!:)
remélem használható tanácsot tudtam adni:)
Azt csináld amit szeretsz. :)
Ne erőltess semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!