Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintem tehetségtelen...

Szerintem tehetségtelen vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
nem tudok se tancolni,se rajzolni,próbáltam írni is verseket de egy se megy...mit próbálhatnék még ki. Egy kicsit tudok lovagolni,de nincs alkalmam.
2012. aug. 19. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
én se tudom egyiket se, mégse tartom magam tehetségtelennek, mert van egy érdeklődési köröm/hobbim, amiben elég jó vagyok. keresgess még. én most 20 éves koromra találtam meg azt, ami igazán érdekel. hobbi és foglalkozás szempontjából is.
2012. aug. 19. 17:46
 2/10 anonim válasza:

nézd.. abban legyél tehetséges, amihez értesz, amit szeretsz csinálni:) ne akarj olyat, ami - hát sajnos nem megy, mert akkor soha nem leszel boldog.

ezek amúgy fejleszthető dolgok: eljárhatnál rajzolni, úgy értem órákat vehetnél! táncnál ugyan ez - viszont ha úgy érzed, annyira nem vagy jó ezekben, akkor ne ezekre építsd a jövőd. csináld csak azért, mert szereted.

mindenkiben van tehetség valami iránt. csak adj magadnak időt, hogy rájöjj arra, neked mihez van jobb érzéked. próbáld ki magad több dologban - táncon belül is akár. értem itt hogy próbáld ki a hastáncot, vagy a zumbát, vagy a street jazz-t vagy éppen amit! ha verset nem tudsz írni, próbálkozz kisebb novellákkal, stb.

továbbá: főzz, süss, énekelj, játsz hangszeren, fuss, sportolj, bármi! tényleg bármi! csak ne stresszelj rájuk, hogy na most neked ezekben azonnal kiemelkedőt kell alkotnod, mert nem így van. nem kell. gyakorlás.

szerintem ne aggódj, bizonyára még fiatal vagy - van időd, ne félj!:)

remélem használható tanácsot tudtam adni:)

2012. aug. 19. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Senki nem úgy születik hogy na akkor most tehetséges valamiben. Ami érdekel és akarod csinálni arra időt kell áldozni és minden nap gyakorolni, csinálni, így lehetsz tehetséges. Meg lehet tanulni táncolni, rajzolni, énekelni, zongorázni, bármit... akkor is ha most egyik sem megy semmilyen szinten. Én 23 évesen jöttem rá hogy engem a gitározás érdekel, azt mondták már öreg vagyok elkezdeni, azt gyerekkorban szokták... de ez is hülyeség, ugyanúgy megtanultam és anyukámat is tanítom aki 52 éves, neki is egész jól megy már. Sose késő elkezdeni semmit ha érdekel.
2012. aug. 19. 18:04
 4/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a váloszokat.sokat segítettetek!
2012. aug. 19. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy felismerted ezeket, komolyan szörnyű amikor valaki elvan ájulva magától hogy ő milyen tehetséges a rajzban, aztán olyan mintha egy részeg macskának festékezték volna be a mancsait. Mindenkinek van szenvedélye, én is csak 15 évesen találtam meg, hogy miben vagyok jó:D Nem szabad feladni. Mindenki jó valamiben.
2012. aug. 19. 18:21
 6/10 Réka SZJ válasza:
0%
én 11 vok, és énekelek.
2012. aug. 19. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ez kit érdekel?XD
2012. aug. 19. 20:04
 8/10 anonim válasza:
100%
de írni nem tudsz.
2012. aug. 19. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Azt csináld amit szeretsz. :)

Ne erőltess semmit

2012. aug. 19. 20:23
 10/10 anonim válasza:
attól még, hogy azt hiszed nem vagy jó rajzban pl. nem biztos....másoknak lehet, hogy tetszik :) én a főzést-sütést ajánlom, személy szerint ezt szeretem én, és muszáj megtanulni, hát én szeretem, és a sütijeim másoknak ízlenek...igaz már 9 évesen sütöttem egyedül, mert mindig imádtam (persze anyukám figyelt rám) és hát sokszor megégettem magam, vagy elcsesztem valamit, de nem probléma, semmit nem szabad feladni :) amúgy ha pár évig táncolsz/rajzolsz/akármi az mindig csak fejlődik és fejlődik ha folyton gyakorlod :) sok sikert rá, hogy meg találd, mit szeretsz csinálni és legyél jó abban :))
2012. aug. 19. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!