Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy is van ez két csaj...

Hogy is van ez két csaj között! Mi erről a véleményed?

Figyelt kérdés

A barátnőm elég kemény egyéniség és mindig szereti az irányítást a kezében tartani,de ha a barátnője aki legalább húsz kilóval könnyebb ott van akkor a barátnőm még az autóba is szó nélkül hátraül.A csaj meg bevágódik előre.

Szerintetek?

2009. júl. 23. 11:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én nem is hagynám előre ülni, ha olyan vékony még félnék, hogy átmegyünk a kocsival egy bukkanón ő meg összetörik :D

Szerintem az ilyen vékony nőkre kellene valami külön biztosítás, veszélyesebb, mint a kocsi :D

Én is erre gondoltam, hogy a barátnőd feszélyezve érzi magát mert a másik lányt szebbnek gondolja önmagánál. Vagy a másik is irányításmániás és akkor ő erősebb a barátnődnél. van olyan aki úgy irányít másokat és uralkodik rajtuk, hogy meg se szólal szinte, csak egyszerűen ezt éri el a jelenlétével.

2009. júl. 27. 14:23
 22/25 A kérdező kommentje:

A barátnője "legjobb" barátnőjéről csak annyit tudok,hogy régen jóban voltak a barátnőmmel de egy ideje a barátnőm látni sem akarja azóta mindenáron meg akarja tépni,amikor ők jóban voltak,én még nem ismertem a barátnőmet.

Amúgy a csaj egyáltalán nem szebb,tehát ez nem hiszem hogy gond lenne!

És nem értem mi lehet az oka,volt olyan hogy a barátnőmmel voltunk egy társaságban ő simán "irányította a többi csajt" amikor megjelent később a barátnője akkor meg majdnem hogy "engedélyt kért wc-re menni is".

2009. júl. 27. 15:24
 23/25 anonim ***** válasza:
de még az is lehet, h a barátnőd nem szeret elöl ülni a kocsiban. nem?
2009. júl. 27. 15:51
 24/25 anonim ***** válasza:

hasonló helyzetben voltam 2 éve köbö. :D

volt egy bnöm aki akkoriban a "sulis" legjobb bnöm volt. amikor nemvolt a társaságban akkor nagyon eltudtam magam engedni beszélgettem mindenkivel mindenröl. ha megérkezett bnöm akkor egyböl elcsendesedtem, mindent megtettem amit mond. én azért voltam ilyen mert amig barátkoztunk mindig azt mondogatta amig 2esbe voltunk h fogyjak le meg ilyenek, akkor voltam ilyen 52-55 kilo. ö pedig 40-45

és elég erös egyénisége volt, egyszerüen ha valamit ugy csináltam hogy neki nem teccett bevágta a hisztit és mindenki körülülte öt ő pedig ahogy kisirta a száját mindenki engem tartott egy szemétnek.:D szerintem vmi ilyesmi lehet a háttérben.:D

2009. júl. 29. 11:04
 25/25 anonim ***** válasza:
jah elözö vok még annyit hogy a csaj miatt máig is evési problémáim vannak, volt már hogy nagyon idegesitett és 2 napig abszolut semmit nem ettem.
2009. júl. 29. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!