Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy is van ez két csaj...

Hogy is van ez két csaj között! Mi erről a véleményed?

Figyelt kérdés

A barátnőm elég kemény egyéniség és mindig szereti az irányítást a kezében tartani,de ha a barátnője aki legalább húsz kilóval könnyebb ott van akkor a barátnőm még az autóba is szó nélkül hátraül.A csaj meg bevágódik előre.

Szerintetek?

2009. júl. 23. 11:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Már elnézést az offért.. De...

22 évesen 40 kiló????

2009. júl. 25. 00:12
 12/25 anonim ***** válasza:
ezen én is fennakadtam. egyik ismerősöm anorexiás, 18 éves és 39 kg. majdnem meghalt.
2009. júl. 26. 14:00
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én egy 22 éves 40 kilós "nő" láttán biztos szarrá röhögném magam..hát hogy nézhet az ki bazzeg,40 kiló bazz..le lehetne ütni egy madártollal..egy nő éppen attól nő ha gyönyörű kerek idomai vannak,ne úgy nézzen ki mint egy bordásfal,az én csajom 168 cm magas,71 kg,és tökéletes,nem is hagynám neki hogy mindenféle tököm diétával,koplalással sanyargassa magát...
2009. júl. 26. 14:01
 14/25 A kérdező kommentje:
Na jó most lehet hogy 45 a csaj,de az bizti hogy nincs 50 a barátnőm is 58-62 között ingázik.
2009. júl. 26. 14:31
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ennyire túl cifrázni? A másik csaj erősebb egyéniség nála, aztán kész.
2009. júl. 26. 14:37
 16/25 A kérdező kommentje:
Jó de a barátnőmet ismerve az egyéniséget elintézné úgy két pofonnal aztán mindjárt helyreállna a rend. De ezzel a csajszival valamiért nagyon nem bír.
2009. júl. 26. 15:02
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

én vágom miről beszélsz kedves kérdező.

hogy a bnőd fél a másik csajtól.. és egyáltalán nem mer visszaszólni, bezzeg másnak igen.

Hát lehet, hogy aza csaj vmivel sakkban tartja..

vagy annyira szereti a bnőd a csajt, hogy nem akarja, hogy megszakadjon a kapcsolatuk..

de miért nem kérdezed meg tőle?

2009. júl. 26. 16:58
 18/25 anonim válasza:
100%
Figyi, nálunk ez nem úgy megy, mint a fiúknál, hogy a 80 kilós alfa lezúzza a kis lúzer 50 kilóst :D Ha nem a külseje miatt van komplexusa... hát nem adtál elég támpontot. Mennyire jó barátok? Lehet, hogy a barátnőd csak erősnek mutatja magát, valójában bizonytalan és ez a csaj neki a biztos pont, akit közel érez magához és akiben mint barát teljesen megbízik. Eleve, mért írod azt, hogy nem bír vele? Akar egyáltalán "bírni" vele? Lehet, hogy ő az akire valamiért nagyon felnéz, mondjuk nagyon okosnak tartja és úgy érzi hogy mindenben igaza van és ezért nem akarja hogy rosszat gondoljon róla, mert akkor is kénytelen lenne azt gondolni, hogy igaza van.
2009. júl. 26. 17:16
 19/25 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes a barátnőmnek elméletileg a legjobb barátnőjéről van szó akinek pedig egy harmadik csaj a legjobb barátnője (akit a barátnőm kinem állhat). Amúgy semmivel sem okosabb a csaj úgyhogy nincs mire felnézni mindketten ugyanazt a szakmát tanulták és kb. ugyanúgy végeztek. Volt olyan hogy ez a csajszi kölcsönkért valamit úgy két év múlva nagy nehezen visszahozta teljesen leamortizálva és barátnőm meg mintha észre se vette volna hogy hogy hozta meg. Pedig ha másik csajszi lett volna akkor azt már tuti megtépte volna.
2009. júl. 27. 03:25
 20/25 anonim válasza:
Az nem lényeg, hogy az iskolában ugyanolyan eredményeik voltak. Lehet, hogy az élet dolgaiban tartja járatosabbnak, bátrabbnak, stb. Az is lehet, hogy a barátnőd csak meg akar felelni ennek a karakán képnek, miközben a másik csajnak ez természetesen jön és a barátnőd ezt érzi, ezért felnéz rá. Lehet, hogy senkit nem érzett magához igazán közel, csak ezt a lányt, miközben az azzal zsarolja érzelmileg, hogy egy másik lányra mondja, hogy a legjobb barátnője. Emiatt a barátnőd meg akar neki felelni... tudod, amit nem kaphatsz meg, arra lehet hogy nagyon el kezdessz vágyni. Eleve mért utálja a másik csajt? Lehet hogy féltékenységből. Így első benyomásra nekem az ugrik be, hogy a 40 kilós egy szörny, aki tudja, hogy érje el az embereknél a kellő hatást és azt is, hogy kikkel csinálhatja ezt (a leamortizált cucc, abszolút azt mutatja, h nem tiszteli a barátnődet). Ez egy hülye csaj játszma, velem ngyon kiskoromban volt ilyen, akkor egyik ese leesett, hogy hülye vok és egyszerűen nemet mondtam az illetőnek, amikor hívott vhova. Nem is érdekeltem többet, de ő se engem. A barátnőd is mondja másra, hogy az a legjobb barátnője és ő is próbálja meg úgy ugráltatni a szörnyet, ahogy az csinálta vele (mi az, hogy hátraül, ha ő mondja??!!). Ha ez nem tetszik az anorexiásnak, húzhat a búsba. Ha nem tetszik neki az, amikor úgy bánnak vele, ahogy ő bánink másokkal, az azt jelenti, hogy leszarja a többieket (ha észbe kap, akkor csak viselkedés zavaros és hátha tud változni). Azért írtam ennyire végletesen, mert gondolom vmi kézzelfoghatót akartál itt látni + gondolom nem véletlenül tűnt ez fel neked, hanem te is érzed, hogy kihasználják a csajodat.
2009. júl. 27. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!