Névváltozás utáni vagyonőri igazolvány cseréje hogyan zajlik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor, hogy történik a cseréje. Tavaly lett meghosszabbítva a vagyonőrim de idén nyáron megnősültem. Az érdekelne, hogy lehet e dolgozni addig ameddig az új meg nem érkezik vagy úgy kezelik mint amikor lejár az igazolvány és nem folytathatom a munkámat?
Neten semmiféle információt nem találtam ezzel kapcsolatba. Illetve milyen papírokat kell beszereznem. Még nem kaptam kézhez az állandó szemlyimet gondolom azt meg kell várnom és csak azután intéznem a dolgokat?
Válaszaitokat előre is köstönöm
2012. aug. 18. 07:25
1/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Tudom nem jó helyre írtam ki a kérdésemet ha valaki segítene, hogy hogyan tudom jó témába áthelyezni azt megköszönném.
2012. aug. 18. 07:32
2/4 anonim 

válasza:

szerintem érdeklődj a városházán, vagy lakossági fórumon, mi ilyenkor a teendő.
3/4 anonim 

válasza:

Amennyiben felvetted a feleséged vezetéknevét, úgy a rendőrségen kell intézned a kártyád ügyét, miután megérkezett az új személyid. Addig dolgozhatsz vele, miután nem a születési neved változott, hanem házassággal jött + egy vezetéknév.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Igen felvettem az ő nevét. Csak mert erről semmi infót nem találtam köszönöm szépen megpróbálom utána érdeklődni a dolognak.
2012. aug. 21. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!