Szonjus kérdése:
A postáról, "ki lehet kérni" olyan levelet, amit még nem kézbesítettek, de már biztos a postán kell lennie?
Figyelt kérdés
Elhagytam a személyim. Visszaküldték az okmányirodának, akik kiküldték az állandó lakcímemre. Kézbesítési értesítés nem jött, tehát nem kaptunk papírt, hogy nem vettük át, vegyük át a postán. Napközben ritkán van valaki otthon és feltétlenül szükségem van a személyimre és a TAJ kártyámra az egyetemi jelentkezés leadásához. Tehát, ha bemegy egy közeli hozzátartozóm, aki elmúlt 14 és egy lakcímen lakunk, oda fogják neki adni ezt a levelet, úgy, ha nincsen "már egyszer kézbesítettük, jöjjön be a postára és vegye át ott papír"2012. aug. 13. 17:21
1/2 anonim válasza:
Ha nem hagy a postás értesítőt, akkor 1, nem érkezett meg a postára a levél, 2, elfelejtett értesítőt hagyni.
és igen, odaadják a levelet(ha megérkezett a postára) a 14 évet betöltött, veled azonos lakcímen lakó vér szerinti rokonodnak, vagy meghatalmazottadnak(ha van olyan). de vigye magával a személyit és lakcímkártyát.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tehát akkor egy próbát megér :) Elég link postásunk van, volt olyan, hogy otthon voltunk, ha valaki kopog vagy csönget, lehetetlen nem észre venni, mert nagyon ugatós a kutyánk, ha valaki kint mozog arra is ugat. Levittem a szemetet és megnéztem a postaládát, volt benne két értesítő,amit 30 perce dobott be a postás... és persze még csak az se lehet, hogy nem tudott bejönni, mert a postaládákhoz is csak kulccsal lehet bemenni... :@
2012. aug. 14. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!