Milyen ember az, aki nem lájkol?
Figyelt kérdés
Ma figyeltem fel ezekre a színes kezekre a kommentek alján. Én nem szoktam se like-olni, se dislike-olni. Szerintetek, ez mire vall? Facebook-on nem vagyok, de semmilyen oldalon, pld. youtube nem lájkolok.2012. aug. 17. 20:58
1/9 anonim válasza:
Itt a válaszok hasznosságát lehet velük értékelni.
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt értem is. Nem erre gondoltam. :)
2012. aug. 17. 21:01
3/9 anonim válasza:
Ugy erted hogy meg lehet-e hatarozni valami kozos vonast azokrol az emberekrol akik nem hasznaljak ezeket a pontozo kezeket?
4/9 anonim válasza:
Hmmmm ha valaki valami jó kis kommentet rak pl:Jó a fény kardod Justin jaaaa vagy az a dislike csík ? Szerintem ezek a kommentek tök viccesek :D
5/9 A kérdező kommentje:
Kommentelni szoktam mindig, ha van valami gondolatom. De a lájkolás nem az esetem.
"Ugy erted hogy meg lehet-e hatarozni valami kozos vonast azokrol az emberekrol akik nem hasznaljak ezeket a pontozo kezeket?"
Nem, hanem gáz-e ha nem foglalkoztat-e ez engem?
2012. aug. 17. 21:53
7/9 A kérdező kommentje:
Oké, csak úgy érzem magam, mint amikor mindenki tapsol a színházban, én meg nem, csak azt mondom, hogy ez tetszett. :))
2012. aug. 17. 22:11
8/9 anonim válasza:
nem az, én kb 2 éve facebookozok és eddig 2 lájkot nyomtam :D
14/f
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. aug. 19. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!