Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A titok segítségével meg...

A titok segítségével meg lehet változtatni a kinézetet?

Figyelt kérdés

2012. aug. 17. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
A titok segítségével el lehet pazarolni egy csomó időt, de mást nem igazán
2012. aug. 17. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Kicsit bővebben kifejtenéd,h hogy érted ezt?
2012. aug. 17. 19:26
 3/6 A kérdező kommentje:
2012. aug. 17. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet, ez hülyeség, a titokkal boldogabb életet élhetsz, ennyi. Ez valóban így van. El tudod magad fogadni és másokat, és pozitívabban hozzáállni a dolgokhoz.

Amivel a kinézetedet meg lehet változtatni, az az AGYKONTROLL, nézz utána. Olvastam róla, de nem foglalkoztam vele túlzottan, és nem tudom elhiggyem-e, de hát én általában pozitívan állok hozzá az ilyenekhez... kitudja, próbáld meg ha érdekel ;)

2012. aug. 17. 19:59
 5/6 Alaque ***** válasza:
A kinezetet ugy lehet megvaltoztatni pozitiv iranyba, hogy adni kezdesz magadra. Nincs csunya ember, csak izlestelen vagy igenytelen. Mindketto tanulhato. Marmint az izlesesseg es az igenyesseg, nem az izlestelensegre, es az igenytelensegre ertettem... :D
2012. aug. 18. 04:17
 6/6 anonim ***** válasza:

igen, én reptiliánná változtam, csak sokat kell gondolni rá és bevonzod!!!44négy

én pl úgy kezdtem, hogy vizualizáltam egy fésűt, éshirtelen ott volt a kezemben, eleinte enm hitem el ,de tényleg ott volt, aztán odaképzeltem a fejemre, és elkezdte fésülni a hajam. másnap reggel nem fogjátok elhinni, de eszméltem, hogy kimászok az ágyból, és valami rejtélyes erő a fürdőkádba vezérel, aztán berepült egy öltöny az ablakon, meg egy pár lakkcipő!

de van akinek sikerül nagyobb mellet/péniszt növesztenie, vagy eltűnnek abibircsókok az arcáról, kiegyenesedik a görbe orra és a kajla füle, ha sokat meditál.

én ismerem a titkot, ha adsz 20ezret, elárulom, hoyg csináltam. ha enm sikerül, az a te hibád lesz, mert enm hiszel benne.

2012. aug. 20. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!