Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volna az első két érzésed,...

Mi volna az első két érzésed, gondolatod?

Figyelt kérdés
Egy kicsi, teljesen sötét szobába lennél bezárva, ahonnan nem tudod mikor jöhetsz ki
2009. júl. 22. 17:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
én? háát.... én félnék! de csak azét mert a sötéttől és a pókoktól félek! és mivel ha sötét van nem tudom hogy van-e pók! :)
2009. júl. 23. 09:02
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Aludnék egy jót :D

de most komolyan.

2009. júl. 23. 09:15
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Félnék,hogy van valami a szobában, ami bántani fog. Órákig ülnék egy sarokban, majd mikor már kezdek megőrülni akkor tapogatóznék,hogy van-e valami kiút. És ha megtalálnám, megpróbálnék kiszabadulni,amíg az erőm el nem fogy.

21/L

2009. júl. 23. 09:35
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Félnék, hogy valaki ottvan, de aztán megnyugodnék, aludnék, gondolkoznék.
2009. júl. 23. 12:26
 25/25 anonim ***** válasza:

Én nem félnék meg semmi csak énekelnék vidám dalokat h a fogvatartómat az örületbe kergessem és/vagy magam szórakoztatására.

De egy biztos ha tudnám ki zárt be oda megbánná azt a napot...

2009. júl. 24. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!