Mi volna az első két érzésed, gondolatod?
Figyelt kérdés
Egy kicsi, teljesen sötét szobába lennél bezárva, ahonnan nem tudod mikor jöhetsz ki2009. júl. 22. 17:57
21/25 anonim válasza:
én? háát.... én félnék! de csak azét mert a sötéttől és a pókoktól félek! és mivel ha sötét van nem tudom hogy van-e pók! :)
22/25 anonim válasza:
Aludnék egy jót :D
de most komolyan.
23/25 anonim válasza:
Félnék,hogy van valami a szobában, ami bántani fog. Órákig ülnék egy sarokban, majd mikor már kezdek megőrülni akkor tapogatóznék,hogy van-e valami kiút. És ha megtalálnám, megpróbálnék kiszabadulni,amíg az erőm el nem fogy.
21/L
24/25 anonim válasza:
Félnék, hogy valaki ottvan, de aztán megnyugodnék, aludnék, gondolkoznék.
25/25 anonim válasza:
Én nem félnék meg semmi csak énekelnék vidám dalokat h a fogvatartómat az örületbe kergessem és/vagy magam szórakoztatására.
De egy biztos ha tudnám ki zárt be oda megbánná azt a napot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!