Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Depresszió és lustaság?

Depresszió és lustaság?

Figyelt kérdés

Mára már elment az életkedvem mindentől.

Nagyon nehezemre esik minden.A munkámat utálom.

Már amit szeretek csinálni arra sincs akaraterőm.

Túlságosan el is lustultam így,

Komolyan fontolgatom a drogozást.Az talán földobna.

És már ott tartok,hogy az esetleges negatív következményei

sem érdekelnek.

2012. aug. 16. 03:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha szerekhez nyúlsz azzal csak rosszabb lesz, változtass az életvitelen valamelyest. Ne ragadj le, az embernek mindig változás kell, de a drog nem megoldás!!
2012. aug. 16. 06:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyet ertek az 1. Hozzaszoloval.. Ne csinalj hulyeseget..!! Teljessen at tudom erezni a problemadat, nem reg kerultem ki egy ilyen helyzetbol, nehezen..

Csinalj valamit

2012. aug. 16. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:

2. Vagyok(telefonrol vagyok es veletlenul elkuldte)

Ugy ertem pl kezdj el ismerkedni, nem tudom milyen lehet a barati korod, de peldaul keress magadnak baratot/baratnot(ha nincs).. Ha van akkor meg adjon ez erot hogy ne csinalj semmi olyat..

Menj ki kulfoldre pihenni nyaralni(jo, tudom ez kicsit kolcseges, de lehet olcson is ilyen utakat tervezni, vagy akar nem is muszaly hogy kulfold legyen, csak egy kis idore valtozzon meg a kornyezeted.. ) persze baratokkal/csaladdal stb..

Kezdj el vmi hobbit vagy sportot.. Lehet hogy nme akarsz csinalni semmit, de muszaly hogy ezen valtoztatni zudj.. En ezt a sajat peldambol mondom mert en meg az ongyilkossagot fontolgattam de nagyon komolyan es kicsit ez az erzes most is visszater neha, de mar csak anyum meg a barataim miatt nem csinalom..!! Te se legyel hulye.. Gondolj azokra akik szeretnek..:)

2012. aug. 16. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Igy van! Nekem is sikerült kimásznom egy elég mély gödörből..ha hozzá nyúlnál valamihez, attól még depressziósabb, lustább stb..lennél!! Én a családomnak nagyon-nagyon sokat köszönhetek! Fel a fejjel!
2012. aug. 16. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!