Mit tegyek? 20 éves lány vagyok, és nagyon álmodozó, képes vagyok akár egy órát is ülni egy helyben és csendben elmélkedni. Ebből kifolyólag mindent halogatok, (majd, majd). Kicsit úgy érzem, nem tudok beilleszkedni a világba.
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 21:17
11/11 anonim válasza:
Én is elgondolkozgatok. Leginkább az érdeklődési köreim és megszállottságaim kapcsán, de néha tervezgetem a jövőmet, néha újraélem a múltamat, stb-stb. Néha jellemezgetek valakit.
Vonaton máig nem értem, az emberek miért foglalják rögtön el magukat. Miért nem bámulnak ki az ablakon és gondolkoznak el?
Tanulásban tud hátráltatni. De szándékosan mással is foglalkozom közben. Így öt perc tanulás, öt perc más csinálás. Addig az öt percig viszont odateszem magam.
De ha nem a gép mellett, hanem az ágyon tanulnék, akkor semmi nem maradna meg, mert elgondolkoznék. :D
A zene is arra jó, hogy elgondolkozzak.
De lekopogom, másban nem hátráltat, mint a tanulás, hogy gép mellett KELL tanulnom emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!