Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Túl kicsi vagyok és vékony,...

Túl kicsi vagyok és vékony, de nagyok a melleim. Nagyon zavar. Mit tegyek hogy elfogadjam magam?

Figyelt kérdés
Amint említettem, nagyon zavar hogy nagyok a melleim. Elég kicsi vagyok, 160 cm és 46 kg. Feszélyezve érzem magam a nagy melleim miatt. Mindig olyan ruhákat vagy melltartót keresek amiben nem tűnik ez fel. Tudom hogy sokan épp a nagyobbat szeretnék, de nekem ez zavaró. Mit tegyek hogy végre elfogadjam? 17/L

2012. aug. 14. 22:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10-es köszönöm :)
2012. aug. 14. 23:39
 12/23 anonim ***** válasza:

"a tied nekem nem kéne, túl nagy, és biztos a gerinced is fájni fog miatta"

Ez nevetséges, ez majd nem biztos, hogy csak irigység, ha látnám a test beszédét és esetleg a hangját is hallanám akkor biztosra meg tudnám mondani. :) Ezt a gerinces izét dehogy bevedd már, annyit hallani. Persze van akinek fáj de ritka és nekik általában nagyobb mellük van, D meg E. A melltartó is számít, ha jó van akkor nincs rá sok esély, meg persze lehet erősíteni a gerinc menti izmokat, meg hát izmokat. A fiúkkal meg ne foglalkozz, én is az vagyok sajnos ilyenek, főleg tizenévesen. Az, hogy melleidről beszélnek, idegesítő lehet, de mégis pozitívum, mert nem vagy láthatatlan és nem arról beszélnek, hogy milyen bánya rém vagy. A nagy mell önmagában még semmit sem ér, ha nem szép az arcod, illet nincs jó alakod ami alatt azt értem, hogy vagy kövér az illető vagy vékony, bár az utóbbi jobb.

Egy kis edzés és akkor tényleg irigykedhetnek a lányok.

Ruhákban is, ne erőltesd dolgokat és fogad el, hogy nem vehetsz fel mindent, nem áll jól minden. Hidd el sokkal de sokkal több lány ugyan ebben a helyzetben, csak fordítva, a kis melleik miatt nem tudnak fel venni sok mindent. Csak nézőpont kérdése.

2012. aug. 14. 23:48
 13/23 anonim ***** válasza:
Kihagytad a végéről, hogy: Uff, beszéltem!
2012. aug. 14. 23:51
 14/23 anonim ***** válasza:

Szívesen :)

Még annyit: gondolj bele, senki sem tökéletes, te pedig egész jól jártál, mikor a "tökéletlenségeket" osztották.

Lehetnél pl. nagyorrú is. (Bár nekem az speciel bejön, de ez már egyéni perverzió, nem tartozik a tárgyhoz.)

2012. aug. 15. 00:03
 15/23 anonim ***** válasza:
De formásak is vagy lógnak?
2012. aug. 15. 01:40
 16/23 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de miért problémázol ennyire a melleiden? Van, ilyen, örülsz vagy nem. Kész. Ha agyalsz ezeken a dolgokon, nem lesz jobb. De, ha valóban ennyire zavar, akkor vegyél fel olyan felsőket, amik nem feszülnek annyira. Bár nem értek ehhez, nekem nincs ilyen problémám fiú létemre. :)

Aztán írtad, hogy rossz, hogy csak ágyba akarnak vinni. Szelektálj rendesen, és nem lesz ilyen problémád, hidd el. Mert, ha csak meg akarnak dugni (elnézést a kifejezésért, de na, nem 12 éves vagy), és nem adod magad könnyen, akkor nem fognak feleslegesen vitézkedni, bármekkorák is legyenek a melleid. Gondolom vannak még rajtam kívül is olyan hímek, akik már unják az ilyen "csukd be szemed, nyisd ki szád" játékokat, és valami rendes kapcsolatot keresnek. Ott pedig tényleg nem az a döntő, hogy mekkora a melltartód, hanem, hogy segg hülye-e az illető, vagy sem.

És örülj neki, hogy 160 centi vagy, sokan szeretik az alacsony lányokat.

Na, további szép nyarat, szedjed össze magad, nemsokára érettségi.

2012. aug. 15. 01:50
 17/23 anonim válasza:

Elmondom mi fog vele történni: megszokod, elfogadod, megtanulod hogyan tudod hangsúlyozni és előnyt kovácsolni ebből a "hátrányból", végül pedig örülni fogsz neki és hálás leszel, amiért büszke lehetsz a nőiességedre.

A többi lány reakciója pedig vegytiszta irigység. Ha ilyet hallasz tőlük, legközelebb egy halvány mosollyal nézz a szemükbe, húzd félre a szád, és cinikusan mérd végig. Békén fog hagyni ezzel legközelebb... :))

2012. aug. 15. 09:59
 18/23 anonim ***** válasza:
Ne maaar.. ha ne lenne melled az lenne a baj:) Nagyon is jo adotsagaod vannak, a 160cm nem tulzottan alacsony, en 156 vagyok es semmi bajom a magassagommal.. akinek nem tetszik ne nezzen! Mellesleg rengeteg pasinak ez jon be, azokkal meg ne foglalkozz akik csak agyba akarnak vinni, olyanok mindig is lesznek!
2012. aug. 15. 10:28
 19/23 anonim ***** válasza:

Hát én nem csak az ágyba vinnélek, hanem mindenhová, ahova én is megyek! :)

30/F

2012. aug. 15. 10:43
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki :)
2012. aug. 15. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!