Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vietnámi lány vok és ha az...

Vietnámi lány vok és ha az utcán sétálok vagy elmegyek valahova, vannak fiúk akik megnéznek, felfigyelnek és ez annyira idegesít! Ennyire feltűnő egy (kínai)? (minket általában kínainak gondolnak. )

Figyelt kérdés
De lehet h csak képzelődök mert egyáltalán nem vok szép... vagy csúnya vok? Nem lehetne maszkot viselni?

2012. aug. 14. 22:37
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
A maszkot felejtsd el !!!:DDD
2014. okt. 6. 16:26
 22/23 A kérdező kommentje:
Most már tudom, hogy az aggasztott, hogy más vagyok. Nem magyar, európai vonásaim vannak. Ez valakinek tetszik, vagy csak elfogadja, de persze vannak elutasítóak. Nekünk ehhez hozzá kell szokni. Csak az akkori 14 éves énem nem tudta elfogadni.
2015. febr. 25. 22:33
 23/23 anonim válasza:

Szia, kedves kérdező! Tudom, hogy nagyon rég írtad ki a kérdést és hogy nagyjából már volt egy konklúzió is 3 évvel később :D De azért érdekelne, hogy így 25 évesen mennyi minden változott, esetleg egy magyar srác személyében találtad meg a párod, aki méghozzá esetleg ugyanúgy megbámult? ^^ nem muszáj rá itt válaszolni, akár lehet privátban is, és bocsi ha ilyen kíváncsiskodó vagyok, csak valamiért úgy elkezdett érdekelni 😄

U.i.: Nagyon szépek a vietnámi lányok 🤫

2023. júl. 1. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!