Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vietnámi lány vok és ha az...

Vietnámi lány vok és ha az utcán sétálok vagy elmegyek valahova, vannak fiúk akik megnéznek, felfigyelnek és ez annyira idegesít! Ennyire feltűnő egy (kínai)? (minket általában kínainak gondolnak. )

Figyelt kérdés
De lehet h csak képzelődök mert egyáltalán nem vok szép... vagy csúnya vok? Nem lehetne maszkot viselni?

2012. aug. 14. 22:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igazából egyáltalán nem nézem őket de biztos neked is volt olyan h véletlenül arra nézel... + meg én inkább a környezetemre figyelek nem csak előre nézek hanem balra meg jobbra is, de közben nem forgatom a fejemet , nem tudom megfogalmazni na mindegy hagyjuk
2012. aug. 27. 00:37
 12/23 A kérdező kommentje:
Koszi most jol esett egy ilyen rasszista válasz
2012. aug. 27. 01:38
 13/23 anonim ***** válasza:

Kedves előző válaszadó!

Ez a kérdés most nem erről szól, úgyhogy nem fejtem ki túl hosszan, de...

Gondolj már bele édes fiam amikor ilyeneket mondasz, hogy hány magyar ment és megy ki még mindig Németországba, Angliába, Amerikába!

És egészen pontosan miért is zavar, hogy idejöttek?

2012. aug. 27. 10:54
 14/23 anonim ***** válasza:

Jaj, bocsánat a válasz maga lemaradt. A magyar ember már csak ilyen. Mindent és mindenkit, ami vagy aki másmilyen azt megbámulja. Biztosan nem azért, mert csúnya vagy. :) Ha olyan helyen jársz, ahol senki nem ismer, akkor nyugodtan vigyorogj rá az egyik ilyen emberre(azért ne olyanra, akin látszik, hogy rosszindulatú), vicces lesz a reakciója.

(Egyébként nem tudom, hogy nem voltál-e Vietnamban, vagy mindkét szülőd vietnami, és nem látszik rajtad, hogy európai vagy, de a viatnamiak még rosszabbak. Ha egy kicsit is látszik rajtad a nyugati vér, akkor már nem tudsz úgy végigmenni az utcán, hogy ne bámulnának meg, és ne hallanád legalább 3szor, hogy tay,tay (nyugati). És ott ha egy kicsit is elmosolyodsz rajtuk, már baromi boldogok lesznek(értsd: ugrálnak, vigyorognak, integetnek.:DD)

2012. aug. 27. 11:01
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, ő megkérdezte miért nézik, én leírtam.

Ez olyan, ha én leugrok Afrikába, akkor nyilván megnéznek, mert világítok.

Tudom, azt kellett volna írnom, hogy azért nézik, mert olyan rendkívülien szép, hogy az csudi, stb. Most nem tudom miért kell ezen kiakadni.

Törődj bele, ezért néznek.

2012. aug. 27. 12:18
 16/23 anonim ***** válasza:

#16-nak:

Nem, te az előző hozzászólásodban nem arról írtál, hogy a megszokottól különböző, és azért nézik meg. Te kimondottan arról írtál, hogy az itteni emberek gyűlölettel nézik az idegen országból érkezőket, és az nehezményezik, hogy nem tudnak sehova sem lépni, ahol ne ütköznének a kérdező fajtájába.

Ez a gondolat egyáltalán nem az, amit most rsz, hogy tudniillik, ha elmész Afrikába, akkor azért néznek meg, mert világítasz! Mert a különbözőség észrevétele, és szemlélése még nem jelenti azt, hogy mi a fenének jöttek ezek ide!

Kérlek ne csúsztass!

Nem kell, hogy azt írd, hogy milyen csudi szép, és azért nézik meg! Azonban az becsület kérdése, hogy amit kijelentettél, azért vállald a felelősséget, és ne próbáld más színben feltüntetni az egyébként világosan rasszista kijelentésedet!

Amire én igazán kíváncsi vagyok: Amit korábban leírtál, az egy tipp, hogy mások miért nézik meg, vagy te magad is így gondold, hogy minek jöttek ide az "ázsiai származékok"? (Az idézett kifejezés Orbán Viktor miniszterelnök úr saját szájából hangzott el, a magyarokra, a magyar népre vonatkozóan.)

2012. aug. 27. 12:30
 17/23 anonim válasza:
Egyszerűen ne foglalkozz vele, újjat látnak.. ennyi nem tudom hogy nézel ki de kétlem hogy csúnya lennél vagy ilyesmi mellesleg nekem személy szerint tetszenek a vietnámi csajok :)
2013. márc. 9. 15:58
 18/23 anonim válasza:
Nekem bejönnek az úgynevezett "thaimacák". Gyönyörű haj, tiszta arc, a húzott szem szebbé teszi a nők arcát, stb.
2014. okt. 5. 18:55
 19/23 Ezeöccá válasza:

Ez természetes, bár zavaró.

Amikor Kínában laktam, mindenki engem bámult az utcán, még viccelődtek meg köszöngettek is. Egy idő után meg lehet szokni.

2014. okt. 5. 20:01
 20/23 anonim válasza:
Én mondjuk egy kínai sráccal egy csoportba tanulok angolt és nem furcsa egyáltalán.
2014. okt. 6. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!